Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Bolesnog Dominika (3) na Facebooku bodri 9000 ljudi

Za ozdravljenje Dominika Krijana, koji na licu ima rijedak tumor na Facebooku su osnovali grupu Pomozimo Dominiku da ode u Berlin postati zdrav

Sanjin Strukić
Video: Sanjin Strukić
8 komentara

Dominik Krijan (3) iz Zagreba na licu ima veliki i rijetki tumor. Za njegovo su ozdravljenje osnovali grupu na Facebooku. Maja Maria Radić i Mijo Matić kreatori su grupe "Pomozimo Dominiku da ode u Berlin postati zdrav". Dominikov termin za pregled u Berlinu je 14. prosinca. Njegovi roditelji nemaju dovoljno novca za odlazak u Njemačku na pregled o čemu smo već pisali. Obratili su se HZZO-u za pomoć te čekaju odgovor. Facebook grupa za pomoć malenom dječaku u ponedjeljak ujutro je imala više od 6500 članova, a popodne već 9000 članova.
- Molimo da nam se javi netko tko je imao ovakav tumor ili netko tko pozna oboljelog. Samo nam treba savjet, da znamo što i kako - apel je Dominikovih roditelja koji su Maja Maria Radić i Mijo Matić također objavili na Facebooku. Svim posjetiteljima i članovima grupe poručili su kako se 'dobro dobrim vraća'. Svi koji žele pomoći da mali Dominik što prije bude zdravo dijete, mogu uplatiti novac na račun Daliborke Krijan, broj 3216206625 u Zagrebačkoj banci, ili se javiti mami na broj 091/2406-100. Oni koji uplaćuju novac iz inozemstva moraju navesti poziv na broj HR0823600 003216206625.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message