Obavijesti

News

Komentari 20

Borba za život: Dječak (9) koji je pao s petog kata još u komi

Borba za život: Dječak (9) koji je pao s petog kata još u komi
1

NA INTENZIVNOM LIJEČENJU: Njegovo stanje je i dalje teško, no stabilno. Dječak je nakon pada zadobio teške tjelesne ozljede prsa, unutarnjih organa i glave...

VIDEO

Dječak (9) koji je pao kroz prozor s petog kata zgrade na splitskoj Brodarici, već drugi dan je u induciranoj komi te spojen na respirator.

Kako doznajemo, i dalje je u tijeku intenzivno liječenje kao i dijagnostička obrada, a nakon što svi rezultati budu gotovi odlučit će se o daljnjem tijeku liječenja, odnosno eventualnom buđenju iz kome. Njegovo stanje je i dalje teško, no stabilno.

Dječak je u nedjelju oko 21 sat pri padu s petog kata zgrade u Splitu prvo sletio na staklenu nadstrešnicu poslovnog prostora u prizemlju. Staklo je puklo, a on je završio na betonu pred zgradom.

U ponedjeljak poslijepodne borili su se za njegov život na jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split. Ima teške, višestruke ozljede glave, prsišta i trbuha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dječak je inače najmlađi od četvero djece, a što se zapravo dogodilo, u policiji neće davati u javnost kako bi zaštitili dijete. No u sve će se sigurno uključiti i Centar za socijalnu skrb.


- Obitelj do sada nismo imali u tretmanu. Čekamo da policija odradi svoj dio posla i da nam dostavi izvješće pa ćemo u skladu s tim ući u obitelj i postupati. No još je sve to svježe, pa čekamo - rekao nam je v.d. ravnatelja Centra za socijalnu skrb u Splitu Ante Bjažević.

Kako doznajemo, roditelji su bili u stanu tijekom nesreće. Očevici kažu kako je dječak bio pri svijesti u trenutku dolaska Hitne pomoći, kojoj je trebalo svega nekoliko minuta da stigne do zgrade, te da su roditelji bili u potpunom šoku.

- Bila je tiha nedjeljna noć pa se udarac čuo prilično jako. Odmah smo pojurili na prozor da vidimo što se događa. Što reći, to je strašno. Samo neka se maleni oporavi - rekla nam je jedna susjeda.

Dodala je da je riječ o vrlo pristojnoj i mirnoj obitelji. I ostali susjedi koje smo zatekli imaju samo riječi hvale za obitelj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a