Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Boris Tadić je s petoricom čuvara u petak otišao s Visa

Tadiću je ovo prvo ljetovanje na hrvatskoj obali nakon 27 godina. Tri je dana bio u uvali Mala Travna na Visu. Tamo je posjetio dugogodišnjeg prijatelja Senka Karuzu

Ivana Ivanović/Pixsell
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
60 komentara

Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić u petak oko 14.20 sati iskrcao se iz trajekta Tin Ujević u splitsku gradsku luku. Bio je na trodnevnom odmoru na Visu, u uvali Mala Travna na južnoj strani Visa, koja glasi kao idealna lokacija za robinzonski turizam. Tamo je posjetio dugogodišnjeg prijatelja Senka Karuzu. Ovo mu je prvo ljetovanje na hrvatskoj obali nakon 27 godina. Nije bio s obitelji. Na Visu je bio u pratnji pet pripadnika osiguranja. S obzirom da je stigao redovnom linijom, Tadić je čekao da većina ljudi i automobila izađe iz trajekta, a potom je izašao s tamnim naočalama na očima. 

- Nema snimanja, nema snimanja – odmah je povikao tjelohranitelj, zaklonivši rukom objektiv fotoaparata. Tadića i njegovu pratnju čekala su dva automobila beogradskih registracijskih oznaka te hrvatska policija s dva automobila. Na pitanje kako mu je bilo na ljetovanju rekao je samo: “Super, super!”. Prije nego je ušao u BMW s zatamnjenim staklima povukao je za ruku novinarku Večernjeg lista kako je automobil koji je izlazio s trajekta ne bi udario.

- Pazite, pazite, pogazit će vas! - povikao je Tadić. Policajci su potom nakratko stopirali promet u ionako prezakrčenoj trajektnoj luci i odjurili. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message