Obavijesti

News

Komentari 28

Božićno čudo: Mama i beba umrle i oživjele na porodu

Božićno čudo: Mama i beba umrle i oživjele na porodu
5

Tracey Hermanstorfer dobila je srčani, a bebu su liječnici mrtvu izvadili carskim rezom. Tracey je neobjašnjivo oživjela, liječnici su spasili dječaka

VIDEO

Tracey Hermanstorfer (33) umrla je u trudovima na Badnju večer. Liječnici su carskim rezom pokušali spasiti bebu, no i ona se rodila mrtva. Njegom suprugu srce se slomilo. 
- Pola moje obitelji ležalo je preda mnom mrtvo. Izgubio sam sve osjećaje. Onog trena kad je njeno srce stalo, osjetio sam kao da je stalo i moje - kaže Mike Hermanstorfer (37). Tracey je dobila srčani udar dok je rađala u bolnici u Colorado Springu.
- Htjeli su mi staviti kateter. Zatvorila sam oči i poslije toga se više ničega ne sjećam - kaže Tracey. Nije imala puls, srce joj nije kucalo, nije disala, a koža joj je počela sivjeti, rekla je liječnica Stephanie Martin.
- Umrla je - kaže Martin. Nakon što su je nekoliko minuta bezuspješno pokušavali oživjeti, liječnici su odlučili napraviti carski rez bez anestezije da spase dijete. Ni dijete nije disalo. Ubrzo nakon toga Tracy se vratio puls. Odmah su ju prevezli na operaciju da ju zatvore. Drugi tim liječnika pokušavao je oživjeti bebu dok ju je otac držao na rukama.
- Život mu je počeo na mojim rukama. Nevjerojatan osjećaj - kaže Mike. Suprugu i sina Coltyn Mikela odveo je u ponedjeljak kući. Liječnici još ne znaju zašto je Tracey dobila srčani udar ni što ju je vratilo u život. Liječnica Martin rekla je kako je rijedak slučaj da žena u trudnoći dobije srčani, a još rjeđi da ga i majka i beba prežive.
- Tracey i ja smo vjernici i samo je jedno objašnjenje što su i ona i beba tu, to je potpuno čudo - kaže Mike. Maleni Coltyn Mikel rodio se s 3,2 kilograma i 48,2 centimetra. Par ima još sinove Kanyena (3) i Austina (11).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina