Obavijesti

Promo sadržaj

Božićno pivo u blagdanskom „it“ komadu

Božićno pivo u blagdanskom „it“ komadu
5

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada. Šareno i toplo božićno ruho djelo je jednog od najboljih predstavnika mlađe generacije hrvatskih slikara, Stipana Tadića, kojim se nastavlja 28 godina duga tradicija građenja vizualnog identiteta Božićnog piva u suradnji s mladim i talentiranim hrvatskim umjetnicima. 

Pretrpan bojama i uzorcima, djedicama, snjegovićima, sobovima, drvcima i svim mogućim blagdanskim motivima, šareni božićni džemper neobičan je komad odjeće satkan od blagdanskog duha koji ilustrira sve ono zbog čega posebno volimo ovaj dio godine. Zbog toga i Božićno pivo ove godine nosi „it“ blagdanski komad koji savršeno pristaje pivu posebnog okusa i jedinstvene recepture.

„Iznimno smo ponosni što već 28. godinu zaredom proizvodimo Božićno pivo jedinstvene recepture kako bismo svim pivoljupcima pružili poseban blagdanski doživljaj. Osim toga, svake se godine brinemo i da Božićno pivo zasja u novom ruhu pa je tako i ovogodišnja etiketa Božićnog piva nastala iz dugogodišnje suradnje Zagrebačke pivovare i mladih umjetnika“, rekao je Vanja Bartolec, marketing menager Zagrebačke pivovare za Core brendove.

Prekrasan glas Tonke unio je posebnu toplinu u predblagdansko poslijepodne u kojem se nazdravljalo blagdanskom veselju, dobrom društvu i još jednoj odličnoj inačici omiljenog Božićnog piva.

Osmišljeno i proizvedeno za dodatan užitak u najljepšem dijelu godine, Božićno pivo postalo je omiljeno osvježenje i neizostavan dio blagdanskog stola za kojim se stvaraju vrijedne uspomene u društvu najmilijih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.