Obavijesti

News

Komentari 16

Bračanin zatočio dječaka, pucao u njega i ošišao ga

Bračanin zatočio dječaka, pucao u njega i ošišao ga
3

Tomas J.(20) s otoka Brača oteo je, premlatio i zračnom puškom ranio 15-godišnjeg dječaka jer ga navodno tračao. Policija istražuje cijeli slučaj

VIDEO

 Ako ikome o ovom budeš pričao, sljedeći put ćeš dobiti pravi metak, priprijetio je Tomas J. (20) iz Nerežišća na Braču otetom dječaku (15). Uvjeren da mu mališan krade gorivo, u nedjelju ga je zatočio i mučio pola sata.
- Tražili su me da popravim motor Tomasovu prijatelju Juri, pa sam s prijateljima otišao Tomasovoj kući i u njegovu garažu. On i Jura su već bili ondje - grcajući u suzama priča duboko potreseni dječak.
Dogovorili su se o popravku motora, pa su dječaci željeli otići. No Tomas je žrtvu zamolio da ostane kako bi s njim još malo porazgovarao. Tad je donio konop, na prepad uhvatio dječaka i vezao mu ruke i noge.
- Počeo je vikati da mu kradem gorivo. Tukao me po licu, glavi... Uzeo je škare i ošišao mi je nekoliko pramenova kose pa me uhvatio za vrat i počeo gušiti. Nisam reagirao jer sam se skamenio od straha. Skoro da nisam ni bio svega toga svjestan. Jure je sve to gledao i nakon pola sata rekao mu je da me pusti. Onda me pustio, ali je uzeo zračnu pušku i pucao mi u lijevu potkoljenicu. I još mi je zaprijetio da o svemu šutim. Osjećao sam se užasno, što ću vam reći - ispričao je dječak.
Odbio je pokazati mjesto zločina rekavši da se onamo ne može vratiti. On je inače poznavao Tomasa, no zbog straha nije želio govoriti o njegovu karakteru. Navodno je zbog sklonosti nasilju već poznat policiji.
Policija je u garaži pronašla odrezane pramenove kose i užad, no kako je riječ o maloljetniku, nisu iznosili detalje o slučaju ni o istrazi. Iako nisu željeli govoriti o napadu, mještani su potvrdili da je Tomas vrlo nasilan mladić, a pričaju i da je imao problema s drogom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a