Obavijesti

News

Komentari 64

Supružnici iz Hrvatske nađeni mrtvi u kući nedaleko od Tuzle

Supružnici iz Hrvatske nađeni  mrtvi u kući nedaleko od Tuzle
1

NAŠLI I PISMO: Ishak Junuzović (62) je prema dostupnim informacijama umirovljeni policajac, a automobil kojim su supružnici doputovali u BiH imao je registracijske oznake Rijeke

VIDEO

Bračni par iz Hrvatske pronađen je u srijedu navečer mrtav u mjestu Ratkovići kod Čelića na širem području Tuzle, a rezultati provedenog očevida pokazuju kako je najvjerojatnije riječ o ubojstvu i samoubojstvu, potvrdio je u četvrtak Hini glasnogovornik tužiteljstva Tuzlanske županije Admir Arnautović.

Supružnici Ishak (62) i Bahira (51) Junuzović pronađeni su mrtvi u zaključanoj obiteljskoj kući u Ratkovićima nakon što je lokalna policija dobila informaciju kako ih članovi obitelji ne uspijevaju kontaktirati.

- Strašna vijest zatekla me je u Sarajevu i upravo se spremam kući u Ratkoviće. Ne mogu vjerovati da se to dogodilo, nadam se da će policijska istraga utvrditi što je u biti bilo. Sve mi je nekako nestvarno, jer njih su dvoje imali jako puno prijatelja, voljeli su se družiti s ljudima. Ishak je umirovljeni policajac, mirovinu je zaradio u Hrvatskoj, gdje su i živjeli, točnije u Rijeci. U posljednje vrijeme su češće bili u Ratkovićima. Kada sam ih zadnji puta vidio, razgovarali smo i ništa me nije upućivalo na to da bi se mogla dogoditi takva tragedija koju ovo malo mjesto nedaleko Tuzle nije doživjelo - rekao je Sulejman Junuzović, Ishakov rođak.

Kako neslužbeno doznajemo, bračni par ima dvoje odrasle djece, kćerku koja živi u Švicarskoj i sina nogometaša koji je trenutno u Kazahstanu. 

Ozljede nožem

Arnatović je kazao kako je istraga utvrdila da je Bahira preminula uslijed višestrukih ozljeda nožem koje su joj nanesene po vratu dok su na predjelu trbuha supruga Ishaka pronađene smrtonosne ubodne ozljede za koje se zasad pretpostavlja da ih je sam sebi nanio.

Konačni uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom čiju je provedbu naložio sudac istrage.

Da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu u županijskom tužiteljstvu pretpostavljaju i na temelju činjenice da je pronađeno i oproštajno pismo koje pojašnjava motive ovog čina.

Arnautović o potankostima iz pisma nije mogao govoriti dodajući kako to ne dopušta ova faza istrage.

Ishak Junuzović je prema dostupnim informacijama umirovljeni policajac a automobil kojim su supružnici doputovali u BiH imao je registracijske oznake Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa