Obavijesti

News

Komentari 8

Branitelj je preminuo jer ga je policajac zvjerski lupao?

Branitelj je preminuo jer ga je policajac zvjerski lupao?
4

SUMNJIVA SMRT: Časnika (49) iz Vrlike priveli su u postaju jer je vozio pijan. Tražio je vode, nakon čega mu je policajac slomio rebra, ruku i prste

VIDEO

Marko Vuletić (49), umirovljeni invalid i časnik iz Domovinskog rata iz Vrlike, umro je u subotu u svojoj kući. Obitelj sumnja je da je preminuo od posljedica premlaćivanja u kninskoj Policiji. Uhitili su ga zbog izgreda u alkoholiziranom stanju u Kninu oko podneva  23. svibnja, a nekoliko sati poslije posvađao se s polcijskim službenikom Mirkom K. (40). Marko je tvrdio da ga je policajac zvjerski pretukao šakama i palicom, te iscipelario dok je ležao na podu.
- Posvađao se s tim policajcem par sati nakon što je uhićen jer mu nije htio dati vode u ćeliji. Znam da je moj brat bio bezobrazan, no, nitko nije zaslužio takve brutalne batine, a pogotovo ne čovjek koji je dao zdravlje za Hrvatsku. Poslije su ga prevezli na Prekšajni sud u Kninu, a nakon suđenja pretučenog ostavili nasred ulice. Satima se skrivao u svom autu prije nego što je zatražio liječnićku pomoć, jer se bojao da će ga opet sačekati i pretući - ispričao je Mrkov brat Ante (42), umirovljeni specijalac MUP-a. Marko je hospitaliziran u kninskoj bolnici s tri slomljena rebra i rukom. Proveo je nekoliko dana u bolnici, a potom zatražio da ga se pusti kući na liječenje. Iz PU šibensko-kninske poručili su kako je utvrđeno da je  40-godišnji policajac Vuletića  zlostavljao u službi i nanio mu teške ozljede. Suspendiran je i prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.
- Ne želim nikog krivit, samo ne želim da se ne zaboravi moj otac - poručio je Markov sin Josip (25). Nakon što su ga pretukli, Marko je dva puta posjetio sina u u Zagrebu.
- Imao je strašne bolove, a jedne je noći čak bio prestao disati. Ružno je što su neki ljudi pokušali zataškati slučaj. Nazivao ga je nekakav čovjek, koji se predstavio da je iz unutranje kontrole policije i da se želi s njim nagoditi za preko 80 000 kuna kako stvar ne bi išla na sud. Kad sam ga potražio u zagrebačkoj policiji, rekli su da ne znaju uopće o kome se radi - rekao je Josip Vuletić. I brat Ante tvrdi da su ga posjetili troje policajaca kako bi umanjili krivnju njihovog kolege, a među njima bila je i policajka, za koju mu je brat Marko rekao da je gledala njegovo premlaćivanje.
- Policajac koji ga je pretukao ima PTSP, pitam se kako je uopće mogao biti u policijskoj službi. Dok ga je tukao vrata ćelije čuvala je jedna policajka koju dobro znam i čijeg sam ranjenog brata na rukama iznio  s bojišta u Pakracu - razočarano je dodao Ante CVuletić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je