Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Braniteljima novčana pomoć od 200 kuna i za Uskrs i za Božić

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći za Uskrs može se podnijeti najkasnije do 19. travnja, a isplata novčane pomoći će se izvršiti najkasnije do kraja svibnja

Razgovor Milana Bandića i Ivice Lovrića prije početka sjednice Gradske skupštine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28 komentara

Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata koji su korisnici novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje ili zajamčene minimalne naknade, isplatit će se za Uskrs novčana pomoć u iznosu od 200 kuna.

Također 200 kuna pomoći bit će im isplaćeno i za Božić ove godine, a tu odluku na inicijativu branitelja Grada Zagreba i Gradskog ureda za branitelje, prihvatili su u utorak na sjednici zastupnici zagrebačke Gradske skupštine.

Zagreb maraton POSLALI MU PISMO Zagrebački branitelji zgroženi što je Bandić primio Palmu

Novčanu pomoć u povodu blagdana Uskrsa i Božića mogu ostvariti hrvatski branitelji iz Domovinskog rata koji u vrijeme podnošenja zahtjeva imaju prebivalište u Zagrebu i koji su korisnici novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata ili zajamčene minimalne naknade.

JOZO MILIČEVIĆ Podržao Bandića pa je dobio funkciju u Domovinskom zboru

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći podnosi se Gradskom uredu za branitelje najkasnije 45 dana prije Uskrsa odnosno Božića, uz dokaze potrebne za ostvarivanje prava.

LOGORAŠI: TO JE SRAMOTNO! 'Bandić je stavio sol na ranu svima koji su stradali u ratu...'

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći za Uskrs može se podnijeti najkasnije do 19. travnja, a isplata novčane pomoći će se izvršiti najkasnije do kraja svibnja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message