Obavijesti

News

Komentari 61

Brat ubijene Selene: Ništa ne može opravdati ovu tragediju

Brat ubijene Selene: Ništa ne može opravdati ovu tragediju
1

Emmanuel Graciano objasnio je da je Selena na Marjan otišla bez mobitela jer ga je izgubila. Zadovoljan je reakcijama policije i nada se da će ubojicu privesti pravdi

VIDEO

Brat ubijene Meksikanke Selene Graciano, Emmanuel Graciano za Slobodnu Dalmaciju je progovorio o tragediji. 

- Najviše sam zabrinut za moju majku. Očekujem kako će mi sud i policija uskoro dopustiti da posmrtne ostatke moje sestre prevezem u Meksiko gdje bismo je dostojno sahranili. Jedino želim da se u Meksiko vratim sa sestrom i da budem s našom majkom, rekao je Emmanuel koji je s majkom stalno u telefonskom kontaktu.Oca nikad nije upoznao, pa su sada ostali samo on i majka koja ga, kako je rekao, ne krivi za ono što se dogodilo. 

Upravo je majka inzistirala na naobrazbi pa su i on i sestra postali kompjutorski inženjeri. Dok je Selena radila kao projekt menadžer u jednoj privatnoj firmi, Emmanuel je vodio projekte u drugoj firmi. Zbog putovanja je uzeo tri mjeseca neplaćenog godišnjeg odmora, a sa sestrom, koja mu je bila pojam i učila ga životu, bio je nerazdvojan. 

Objasnio je i da je Selene na Marjan otišla bez mobitela jer ga je izgubila u Francuskoj, ali kako tvrdi, i da ga je imala od njega ne bi imala koristi jer nije imao signala. Tvrdi kako su se dogovorili da će Selene samo otići na Marjan i malo fotografirati, a da će ju on čekati na Vidilici. Siguran je da se ona nije ni s kim trebala naći na Marjanu jer u dan i pol, koliko su bili u Splitu, nikoga nije upoznala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zadovoljan je radom policije i HGSS-a

Vjeruje da će hrvatska policija riješiti slučaj i monstruoznog ubojicu privesti pravdi, ali čekanje da se slučaj završi jako mu je teško, kao i suočavanje sa stvarnošću. 

- To je moja dužnost da dođem da se pravda ispuni, došao bih ponovno u Split, ali bih morao imati puno hrabrosti da se suočim s ubojicom moje sestre, s osobom koja je uništila naše živote, rekao je kada je upitan bili bio spreman vratiti se u Split i suočiti s ubojicom na suđenju. 

Zadovoljan je reakcijama policije i HGSS-a jer su odmah reagirali i digli sve na noge. Nada se da krivca neće prestati tražiti i jedino što želi je da se izvrši pravda jer, kako je rekao, ne postoji razlog koji bi opravdao ovu tragediju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda