News

Komentari 24

Brian Laundrie je u oproštajnom pismu priznao da je brutalno ubio djevojku Gabby Petito

Brian Laundrie je u oproštajnom pismu priznao da je brutalno ubio djevojku Gabby Petito

Istražitelji su otkrili da su pored tijela Briana Laundrieja pronašli bilježnicu u kojoj se ubojica oprostio od obitelji i priznao da je kriv za ubojstvo mlade Gabby Petito

Brian Laundrie je priznao da je ubio svoju djevojku Gabby Petito u oproštajnom pismu napisanom u bilježnici koju su agenti FBI-a pronašli pored njegovog tijela, javlja Independent.

Bilježnica, zajedno s ruksakom i revolverom kojim si je zadao smrtonosnu ranu, pronađena je u močvari Carlton Reserve blizu kuće njegovih roditelja u North Pointu na Floridi. 

Podsjetimo, bježao je od vlasti od 13. rujna 2021. nakon što je ranije tog ljeta zadavio nesretnu djevojku u Wyomingu tijekom njihovog putovanja. 

FBI je objavio da time zatvaraju istragu o njenoj smrti. Nisu otkrili što je točno napisao. 

Istraga je otvorena nakon što su njen nestanak prijavili njeni roditelji 12. rujna. Njeno tijelo je pronađeno 19. rujna na kampiralištu Spread Creeku u nacionalnom parku Grand Teton, u blizini mjesta gdje je zadnji puta viđena s Laundrijem. Tri tjedna prije toga, zadnji je put razgovarala sa svojim roditeljima. 

Kao uzrok njene smrti navode se udarci čvrstim predmetom ili šakom po glavi i gušenje rukama. Njeno tijelo je pronađeno tri tjedna nakon što ju je Laundrie ubio. 

Laundrijevi ostatci su pronađeni 20. listopada, dva mjeseca nakon što ju je ubio i mjesec dana nakon što je nestao. 

Najčitaniji članci