Obavijesti

News

Komentari 9

Britanija: Dječak (2) četiri puta dnevno pije Viagru

Britanija: Dječak (2) četiri puta dnevno pije Viagru
3

Iako ima samo dvije godine, Calvin Muteesa umro bi da ne pije Viagru četiri puta dnevno. Boluje od plućne arterijske hipertenzije, koja je neizlječiva

VIDEO

Liječnici su najmlađem korisniku vijagre, Britancu Calvinu Muteesu (2), lijek protiv impotencije prepisali prije tri mjeseca. Ima opasno visok krvni tlak. Teško diše i srce mu mora dvostruko jače pumpati. Viagra opušta plućnu arteriju, koja dovodi krv do pluća i dopušta protok više krvi i kisika. Njegovu majku Maureen upozorili su da će se roditi s crijevnim i bubrežnim problemima. Ali, ultrazvuk nije otkrio probleme s plućima. Već dan nakon rođenja imao je korektivnu operaciju.
- Kada je bio beba, na momente se znao boriti da udahne. Mislili smo da je to zbog bubrega - rekla je samohrana majka iz južnog Londona, koja ima i kćerku, Belindu (8). Liječnici su otkrili da nešto nije u redu kada je kod dječaka starog tek tri mjeseca obična prehlada brzo prerasla u bronhitis.
- Primila sam ga u ruke jedno jutro, a oči mu se nisu micale. Skoro da nije disao. Srce mu je lupalo kao da će stati - rekla je. Odvela ga je u bolnicu. Svaki put kad su ga pokušali skinuti s kisika, dječak kao da je prestajao disati.
- Kad su mi rekli da nema lijeka, mislila sam da ću umrijeti - pričala je majka. Počeli su mu davati Viagru u tekućem obliku. Vidjevši lijek, majka se šokirala, ali dječakovo zdravtsveno stanje bilo je vidno bolje. Dječaci ne reagiraju na Viagru kao odrasli muškarci. Tableta potiče erekciju samo ako postoji želja za seksom.
- Ima jako teških dana, ali kada se Calvin nasmije, zaboravim na sve probleme - dodala je. Ne postoji lijek za stanje malenog Calvina i jednoga dana bit će mu potrebna transplantacija srca i pluća. Do tada će piti ljubavni lijek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu