Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Britanka (14) zatrudnjela i rodila nakon prvog seksa

Kizzy Neal (15) iz Britanije sa 13 godina ostala je trudna nakon što je prvi put spavala s dečkom Louiem, koji ju je potom ostavio i preselio se

BBC
Foto: BBC
7 komentara

Plakala sam danima jer sam znala da i nije baš najpametnija stvar u mojim godinama imati dijete, kaže Kizzy koja danas osim što ide u školu brine se i za svog sedmomjesečnog sina Kayliba rođenog u svibnju. Iako ju je dečko ostavio i čak se preselio iz Torbaya u Devon, Kizzy nije uopće razmišljala o abortusu.
Otac ju je prisiljavao na pobačaj, a i izgubila je sve prijatelje. Ipak, nije odustala unatoč dobi od rođenja svog prvog djeteta.
- Kad sam ga stisnula uz sebe, svaka bol je nestala. Istovremeno sam plakala i smijala se - kaže Kizzy, koja dodaje da joj je majka unatoč svemu bila najveća podrška. U rujnu se vratila u školu i iako ne živi životom svojih vršnjaka, ne osjeća se drukčijom od drugih.
- Moj sin nema oca, ali ima dovoljno ljubavi da preživi i bez njega - zaljučila je Kizzy koja je jedna od 80.000 djevojčica mlađih od 19 u Britaniji koje imaju dijete. Iz tog razloga škole u Britaniji besplatno dijele kondome.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message