Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

'Brojeve sam davno odabrala': Na lotu osvojila 1,8 milijuna kn

Gospođa kaže kako će, bez obzira na dobitak, i dalje nastaviti s igrom. Uvijek će to biti listić s četiri kombinacije, na kojem je bila i ova dobitna

11 komentara

- Otkad sam upoznala supruga, upoznala sam i igre Hrvatske Lutrije - rekla je kroz smijeh sretna igračica iz Pule koja je 16. ožujka u Lotu 7 osvojila dobitak 6+1 veći od 1,8 milijuna kuna. Dodala je kako suprug igra oduvijek, a brojevi koje se odigrali u tom kolu i koji su donijeli sjajan dobitak, odabrani su još prije dvadesetak godina. Iako su postojale male nadopune sretnih kombinacija, uglavnom je riječ o datumima rođendana i brojevima koji njima nešto znače. 

Gospođa kaže kako će, bez obzira na dobitak, i dalje nastaviti s igrom. Uvijek će to biti listić s četiri kombinacije, na kojem je bila i ova dobitna, a igrat će i dalje na prodajnom mjestu u Puli, Tomassinijeva 28 koje se pokazalo itekako sretnim. Kako sama kaže, nikad se ne zna. 

Jackpot Lota 7 u subotu 6. travnja iznosi 10.000.000,00 kuna, a za dobitak 6+1 očekujemo iznos od čak 1.500.000,00 kuna. 

Dobitak 6+1 brzo raste i pokazao se kao izuzetno vrijedan od kada smo ga, u listopadu prošle godine, uveli na listu dobitaka. Podsjetimo se kako se formira: jamčeni dobitak 6+1 iznosi čak 400.000 kuna koji može samo dodatno rasti. Naraste li Jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, što je sada slučaj,  fond dobitaka za dobitak prve vrste prelijeva se u fond dobitaka za 6+1 pa time dobitak 6+1 ubrzano raste.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message