Obavijesti

News

Komentari 31

Brutalno je silovao djevojku u Zadru, i to sedam puta u noći!

D.K. (26) nepravomoćno je osuđen na Županijskom sudu u Zadru zbog brutalnog silovanje i premlaćivanja mlade djevojke kod gradskog mosta u noćnim satima u listopadu 2016. godine

VIDEO

Zbog brutalnog silovanja i premlaćivanja jedva punoljetne  Zadranke na Županijskom sudu u Zadru je na osam godina zatvora nepravomoćno osuđen 26-godišnji D.K., javlja Zadarski list.

Zadranina se teretilo za teško kazneno djelo protiv spolne slobode  prema posebno ranjivoj osobi zbog njezine dobi i to za sedam radnji izvršenja spolnog odnosa bez pristanka.

Silovatelj iz Prečkog: 'Tišina, vidjet ćeš što će ti se dogoditi'
Silovatelj iz Prečkog: 'Tišina, vidjet ćeš što će ti se dogoditi'

Izudarao je, dva puta silovao, zatim odvukao dalje i još pet puta silovao

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On je na prepad zaskočio mladu djevojku nedaleko gradskog mosta u  noćnim satima u listopadu 2016. godine. Djevojka je večer provela u  centru grada sa svojim društvom, nakon čega se uputila kući. D.K. ju je  neko vrijeme pratio, a kad se uvjerio da nema prolaznika te da je u tom dijelu osvjetljenje nešto lošije zbog gustog drvoreda,  zgrabio ju je s leđa, izudarao, strgao s nje odjeću i dva puta uzastopce silovao. Nakon gnusnog čina nesretnu djevojku nije pustio, već ju je silom vukao u pravcu  osnovne škole udaljene 500-tinjak metara te je, uključujući i tu lokaciju,  još pet puta s njom, protivno njezinoj volji te lomeći joj otpor fizičkom  snagom, s njom imao spolni odnos.

Monstruozan čin snimila  je nadzorna kamera s jednog poslovnog objekta u blizini .

D.K. se nalazi u istražnom zatvoru u Zadru od 3. studenog 2016. godine, a kako mu je izrečena osuda na više od pet godina iza rešetaka, sudac  Hrvoje Visković mu je ujedno i odredio produljenje istražnog zatvora. Zakonom je za teško kazneno djelo protiv slobode zapriječena kazna  zatvora od jedne do deset godina.

Manijak iz Zagreba: Zgrabio je ženu, bacio ju u grmlje i silovao
Manijak iz Zagreba: Zgrabio je ženu, bacio ju u grmlje i  silovao

Nakon izricanja presude poslali su ga u Zagreb

Kako piše Zadarski list, nakon izricanja presude D.K. je poslan u Zagreb u Centar za dijagnostiku zbog konzumacije narkotika pod  čijim utjecajem je i počinio  kazneno djelo.

Inače, protiv D.K. se na Općinskom sudu u Zadru vodi drugi postupak za premlaćivanje bivšeg košarkaša ispred jednog zadarskog noćnog kluba još  2010. godine kad su obojica bili maturanti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS