Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Brutalno prebijenom dečku liječnici moraju izvući oko?

Mladića Ivu Balena (23) pretukli su dok se vraćao kući iz noćnog izlaska. Nakon zahvata liječnici će znati kako mu je oko i mogu li ga uopće spasiti...

24sata
Foto: 24sata
75 komentara

Brutalno pretučeni Ivo Balen (23) od nedjelje leži u zagrebačkoj bolnici KB Dubrava. Izgreban i natečen, s potpuno zatvorenim okom, čeka operaciju jagodične kosti. Nakon zahvata liječnici će znati u kakvom je stanju njegovo oko i može li se spasiti.
- Cijelo oko mu je upalo i bojim se da ga neće moći izvući van - kroz suze je rekla Ivina majka. Muče ga jake glavobolje i jedva govori. Prijatelja K. C. (21) i njega u noći na nedjelju nešto prije 3 sata presrela je skupina mladića u dobi između 17 i 20 godina na Schlosserovim stubama na Šalati. Prijatelji se nisu obazirali na njihova dobacivanja pa su huligani krenuli za njima gotovo do Draškovićeve ulice. K. C. je uspio prijeći cestu. Čuo je jak udarac, okrenuo se i vidio prijatelja na drugoj strani ceste. Ležao je na pločniku, a napadači su ga udarali i gazili nogama. Policija još traga za njima.

PET SATI ČEKAO DA GA PREGLEDAJU
Ivina majka Romana Kovačević (53) tek je u 5 sati saznala da joj je sin u bolnici. Nitko iz policije i bolnice nije joj javio za premlaćivanje. Ivo je do 10 sati na bolničkom hodniku čekao da liječnici naprave CT pregled glave. Umjesto jastuka, pod glavu su mu stavili njegovu krvavu jaknu.

Možda vas zanima i ovo:
Message