Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brutalno smaknuće dječaka (13), prvo su mu odrezali uši...

bijeni dječak je najvjerojatnije žrtva bande koja je nastala u prenatrpanom i nereguliranom zatvorskom sustavu. Zatvorski sustav u Venezueli je jedan od najnasilnijih u zemlji

56 komentara

Zastrašujuć video brutalne egzekucije dječaka (13) pokazuje nasilje i užas u Venezueli. Egzekutor koji se na snimci ne vidi maše mačetom iznad dječaka koji je zavezan i koji se guši. Odrezao mu je uši. Ostatak video snimke jednostavno je nemoguće pogledati. Navodi se da je riječ o ubojstvu koje je izveo narko kartel.

Te bande operiraju po Venezueli i Meksiku, otimaju svoje rivale, muče ih i ubijaju. Svoje zločine često snimaju. Ubijeni dječak je najvjerojatnije žrtva bande koja je nastala u prenatrpanom i nereguliranom zatvorskom sustavu. Zatvorski sustav u Venezueli je jedan od najnasilnijih u zemlji s oko 6500 ubojstava koja su između 1999. i 2014. godine počinjena unutar rešetaka.

Tzv. megabandas dilaju drogu, otimaju ljude, izvode egzekucije, krijumčare drogu iz Kolumbije u SAD i one su sada de facto zakon, piše News.com.au. 

Možda vas zanima i ovo:
Message