Obavijesti

News

Komentari 34

Brutalnost u Rusiji: Vezale ga i silovale jer im je uništio iPhone

Dvije Ruskinje, stare 22 i 32 godine silovale su mladića (19). Smatrale su da je kriv što im nije popravio iPhone. Optužile su ga da im je uništio ekran. Silovanje su čak i snimale...

U gradu Bugulma, u ruskoj federalnoj državi Tatarstan uhićene su početkom mjeseca djevojke optužene za silovanje tinejdžera (19).

Women aged 22 and 32 detained in Russia for

Naime, jedan od njih pozvala je mladića da dođe kod nje kući popravit joj iPhone. On je došao, uzeo telefon i vratio se u svoj stan po alat kako bi ga popravio. Kad je iPhone vratio u stan djevojke ona nije bila sama.

Kada su djevojka i njezina prijateljica vidjele iPhone optužile su ga da je oštetio ekran.

Women aged 22 and 32 detained in Russia for

Tražile su od njega 3.000 rubalja (oko 40 eura) za popravak. On je tvrdio da nije ništa kriv.

- Kada je odbio da im da novac, one su ga počele udarati. Potom su ga vezale i silovale uz pomoć igračke za seks. Cijelo vrijeme su to snimale i prijetile mu da će ako im ne da novac snimku objaviti - kazao je Andrey Sheptytsky, ruski policijski istražitelj.

Women aged 22 and 32 detained in Russia for

Nakon silovanja mladić je rekao da ide odmah po novac, ali je umjesto toga otišao ravno na policiju. Policija je odmah otišla u stan kod djevojaka, oduzela im snimku i utvrdila detalje napada. Obje su privedene u stanicu.

Women aged 22 and 32 detained in Russia for

Ako se na sudu dokaže da su ga pretukle i silovale prijeti im kazna od 10 godina zatvora.