Obavijesti

Promo sadržaj

"BRZI & ŽESTOKI ZAGREB" najatraktivnija utrka dosad

"BRZI & ŽESTOKI ZAGREB" najatraktivnija utrka dosad
1

Utrka i jedno od najvećih auto-moto događanja u regiji "BRZI & ŽESTOKI ZAGREB" 7. Memorijal Mire Nikolić ovog vikenda očekuje se u nešto drugačijem izdanju nego dosadašnjih godina

Utrka „Brzi & Žestoki“ dosad vezana prvenstveno uz utrke ubrzanja na 1/4 milje automobila i motora koja svake godine okuplja oko 230 natjecatelja, te 25 tisuća posjetitelja u 2 dana ovoga puta se održava kod zagrebačkih fontana i nudi cjelodnevni program za sve uzraste. 

Posebnost koja očekuje posjetitelje 21. i 22.09.2019. na utrci "Brzi & Žestoki Zagreb" u organizaciji Auto Klub Ina Delta je gostovanje najboljih stranih i domaćih vozača discipline kronometar (u subotu), te discipline auto-slalom (u nedjelju). Atraktivne vožnje u obje discipline interesantne su i najzahtjevnijoj publici i izazivaju najveće zanimanje za isprobavanje istih. 

Cilj ove manifestacije je uputiti mlade vozače u auto-sport te pokazati da je mjesto brzoj vožnji isključivo u kontroliranim uvjetima i organiziranim auto manifestacijama. Manifestacija je otvorenog tipa, zabavna za sve uzraste što znači da je nadolazeći vikend idealan za druženje na otvorenom uz puno atraktivnih vožnji, mirisa guma i benzina uz kvalitetnu gastro ponudu.

Za one koji više "briju" na lijepe i drugačije automobile nego što smo navikli u svakodnevici, pobrinut će se  styleri koji su svoje limene ljubimce preuredili do neprepoznatljivosti marke vozila, ovom prilikom bit će izloženi na  manifestaciji "BRZI & ŽESTOKI ZAGREB".

U večernjim satima cjelokupno događanje začinit će koncerti poznatih domaćih glazbenih zvijezda Lidije Bačić (Subota),  Sandi Cenova (Nedjelja).

Dnevni program biti će također bogat zanimljivim aktivnostima  kao npr. HR zvijezde se natječu u vožnjama ili promo vožnje za sretne posjetitelje. Svi  ste pozvani na ugodno druženje ovog vikenda i možda baš vi budete odabrani za promo vožnju.

OBAVIJEST ZA GRAĐANE :

21 i 22.09.2019. od 08.00- 24.00 sata zatvara se promet  na potezu Hrvatske bratske  zajednice  (istočni i zapadni kolnik), ulica grada Vukovara (dvije prometne trake južnog kolnika uz HBZ) te nadvožnjak Slavonske avenije (sjeverni kolnik uz HBZ).
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini