Obavijesti

News

Komentari 1

Bush stopira izvršenje smrtne kazne silovatelju

Bush stopira izvršenje smrtne kazne silovatelju
3

Randy Ertman otac silovane, sodomizirane i ubijene Jennifer Ertman (14) optužio je Busha da oklijeva s izvršenjem smrtne kazne njenog ubojice

VIDEO

Jose Ernesto Medellin je nakon što je priznao brutalni zločin osuđen na smrtnu kaznu u Texasu prije 14 godina. U cijeli slučaj prije tri godine umiješala se i Bijela kuća koja tvrdi kako se taj slučaj mora vratiti na ponovno suđenje jer Medellinu tijekom uhićenja nisu rekli da ima pravo tražiti zaštitu od meksičke ambasade s obzirom da dolazi iz te države.
Upravo zbog tog propusta Bush je zatražio stopiranje smrtne kazne i ponovno saslušanje. Poznato je da je za vrijeme dok je Bush bio guverner Teksasa pogubljeno 152 ljudi i da se izvršenje te kazne u toj državi vrši u rekordnom roku.
- Nevjerojatno je da predsjednik Bush želi tog monstruma spasiti od kazne - kažu u ministarstvu pravosuđa.
Medellin je 1993. godine s ostalih šestero članova bande u parku presreo Jennifer i njenu prijateljicu Elizabeth. Manijak je prvo zgrabio Elizabeth dok je Jennifer uspjela pobjeći. Dok je trčala, čula je zapomaganje svoje prijateljice i vratila se na mjesto zločina kako bi joj pomogla. Tada su izletila još šestorica muškaraca koji su djevojke narednih nekoliko sati brutalno silovali, sodomizirali, a zatim ih zadavili remenom tako da im je vrat pukao napola. Kako bi bili uvjereni da su mrtve, gazili su ih cipelama. Sve su snimili na vrpcu na kojoj se jasno vidjelo kako su umirali od smijeha kad su završili sa zlostavljanjem. Trupla djevojčica pronađena su četiri dana poslije u obližnjoj šumi. Ostala šestorica osuđena su na doživotne kazne zatvora. Odvjetnik žrtava tvrdi kako je Bush surađivao s osuđenicima dok je još bio guverner Teksasa jer je trojici smrtna kazna preinačena u doživotnu.
- Rukovao se sa mnom i lagao mi u oči - rekao je Randy Ertman, koji se susreo s Bushom kad je postao predsjednik SAD-a. On mu je tad obećao da će smrtna kazna biti izvršena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa