Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Capsiplex: 25 minuta trčanja u samo jednoj kapsuli

Izuzetno učinkovit, klinički dokazan i potpuno prirodan preparat za mršavljenje izravno je s vrha svjetskog tržišta sada stigao i u hrvatske ljekarne

Foto: Megapixl.com

Samo jedna kapsula Capsiplexa potiče organizam da sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom  ili 80 minuta hodanja.

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Foto: Terra Lab

Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

U kombinaciji s vježbanjem, Capsiplex postaje još djelotvorniji – tijelo sagorijeva i do 12 puta više kalorija, a taj proces nastavlja se i nakon treninga! 

Foto: Terra Lab

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od najtraženijih preparata za mršavljenje zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez iritacije probavnog sustava.  

Kao jedan od najdjelotvornijih preparata, ne samo za mršavljenje, već i održavanje tjelesne težine, Capsiplex je prigrlio i glamurozni Hollywood, a između ostalih, koriste ga i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex je dostupan u hrvatskim ljekarnama. 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message