Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako potrošiti 300 kalorija više tijekom treninga?

Svi mi jako dobro znamo da (još uvijek) ne postoji magična tableta za mršavljenje

Foto: Bigstock

Međutim postoje preparati koji nam pomažu da brđe i djelotvornije skidamo višak kilograma uz pravilnu prehranu i vježbanje. Jedan o najboljih takvih preparata – CAPSIPLEX – dostupan je i u hrvatskim ljekarnama.

Djelovanje CAPSIPLEXA klinički je dokazano istraživanjem provedenom na američkom sveučilištu u Oklahomy gdje je jedan dio ispitanika prije vježbanja dobio CAPSIPLEX,  a jedan dio placebo.

Foto: Bigstock

Ispitanici koji su uzeli CAPSIPLEX pokazali su sljedeće rezultate:

  • njihov organizam trošio je 3 puta više kalorija prije vježbanja
  • Tijekom 60 minuta nakon vježbanja njihovo je tijelo sagorijevalo 12 puta više kalorija

Ukupno su ispitanici potrošili 300 kalorija više nego oni koji nisu uzeli CAPSIPLEX. Usporedbe radi, 300 kalorija organizam potroši tijekom 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom ili 80 minuta hodanja.

Foto: Bigstock

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine. 

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od najtraženijih preparata za mršavljenje zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez iritacije probavnog sustava.  

Foto: Terra Lab

Kao jedan od najdjelotvornijih preparata, ne samo za mršavljenje, već i održavanje tjelesne težine, Capsiplex je prigrlio i glamurozni Hollywood, a između ostalih, koriste ga i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama.

Tema: Promo sadržaj

Message