News

Komentari 109

Čarobni napitak, litre vode i promukli glas: Debata za kraj

Čarobni napitak, litre vode i promukli glas: Debata za kraj

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović pokušali su u završnoj debati na Novoj TV u petak popraviti ono što nisu dobro odradili u prve dvije. Ovaj put nešto su se manje smješkali

Koliko su Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović uspjeli u misiji da privuku neodlučne birače da izađu na izbore i daju im glas, kao i one Miroslava Škore, pokazat će nedjeljni izbori.

Posljednji čin obračuna na nacionalnim televizijama imali su u petak na Novoj TV, u sučeljavanju koje su vodili Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago.

Prva je u zgradu Nove TV stigla aktualna predsjednica, i to gotovo sat vremena prije, dok je bivši premijer stigao tek 20-ak minuta prije početka. Dočekali su ih vodeći ljudi te televizije.

Ovaj put nije bilo njena savjetnika Tomislava Madžara, no Kolinda Grabar-Kitarović opet se opskrbila izotoničnim napitkom pokraj svoje govornice za kojim, doduše, nije puno posezala.

Njen protukandidat Zoran Milanović, s druge strane, često je posezao za čašom vode. Djelovao je nešto manje energično nego na debati na HTV-u u četvrtak, mučio ga je promukli glas i povremeno si je popravljao odijelo.

I dok je on imao tek naoko manju hrpu papira, kod kandidatkinje HDZ-a za govornicom je bilo nekoliko debelih fascikala u koje je često zavirivala i zapisivala.

Zagreb: Dolazak Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na sučeljavanje Zagreb: Dolazak Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na sučeljavanje

Najčitaniji članci