Obavijesti

News

Komentari 109

Čarobni napitak, litre vode i promukli glas: Debata za kraj

Čarobni napitak, litre vode i promukli glas: Debata za kraj
20

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović pokušali su u završnoj debati na Novoj TV u petak popraviti ono što nisu dobro odradili u prve dvije. Ovaj put nešto su se manje smješkali

VIDEO

Koliko su Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović uspjeli u misiji da privuku neodlučne birače da izađu na izbore i daju im glas, kao i one Miroslava Škore, pokazat će nedjeljni izbori.

Posljednji čin obračuna na nacionalnim televizijama imali su u petak na Novoj TV, u sučeljavanju koje su vodili Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago.

Pokretanje videa...

01:10

Prva je u zgradu Nove TV stigla aktualna predsjednica, i to gotovo sat vremena prije, dok je bivši premijer stigao tek 20-ak minuta prije početka. Dočekali su ih vodeći ljudi te televizije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj put nije bilo njena savjetnika Tomislava Madžara, no Kolinda Grabar-Kitarović opet se opskrbila izotoničnim napitkom pokraj svoje govornice za kojim, doduše, nije puno posezala.

 

Njen protukandidat Zoran Milanović, s druge strane, često je posezao za čašom vode. Djelovao je nešto manje energično nego na debati na HTV-u u četvrtak, mučio ga je promukli glas i povremeno si je popravljao odijelo.

I dok je on imao tek naoko manju hrpu papira, kod kandidatkinje HDZ-a za govornicom je bilo nekoliko debelih fascikala u koje je često zavirivala i zapisivala.

Zagreb: Dolazak Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na sučeljavanje Zagreb: Dolazak Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na sučeljavanje
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...
U TABORU POBJEDNIKA

Tvornica pobjede, Bero koji ne želi ići doma i crvene kravate...

Kad je kucnuo čas za prve izlazne ankete, svi su ušutjeli. Sve je stalo. Svi su naćulili uši i samo gledali u veliki ekran na pozornici ispred sebe. Kad se čula vijest da Milanović vodi s 53 posto atmosfera je "eksplodirala"...

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'
ZOKIJEVI GENI KAMENI

'On je obrazovan i sve, ali nije mu bura s Dinare čistila kosti'

GENI KAMENI Novi predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović podrijetlom je iz Cetinske krajine. Mještani Glavica sjećaju se da je kao mali volio hraniti konje...
Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu
METROPOLA SE CRVENI

Milan Bandić je zajedno s Koli doživio teški poraz u Zagrebu

Zoran Milanović je u Zagrebu osvojio čak 74.000 glasova više od Kolinde Grabar Kitarović koja je imala svesrdnu pomoć Bandića. I to govori o padu njegove moći jer ako što nije želio je Milanović na Pantovčaku.