News

Komentari 38

Čekali Bajića da mu daju metlu i tepih jer je tamo gurao stvari

Čekali Bajića da mu daju metlu i tepih jer je tamo gurao stvari

Neka nosi svoju metlu i tepih, a mi se nadamo da novom državnom odvjetniku neće trebati ni metla ni tepih - rekao je Šimunović. Međutim, Bajić se nije pojavio

Na poklon smo mu donijeli metlu i tepih. Naša je poruka da je Mladen Bajić u cijelom svom mandatu zapravo meo stvari pod tepih. Vidjet ćemo hoće li mu Zoran Milanović dati i SDP-ov mandat za novo razdoblje, rekao je Ivan Tepeš iz stranke HSP dr. Ante Starčević. Nekoliko članova Kluba mladih te stranke je prije podne ispred Sabora čekalo državnog odvjetnika kako bi mu predali metlu i tepih.

- Ako ne dođe, naš saborski zastupnik imat će tu čast da se pobrine da ta metla i tepih dođu do Bajića - dodao je Tepeš.

Bajić se nije pojavio te je zastupnik Ivan Šimunović u Sabor unio darove za njega.

- Neka nosi svoju metlu i tepih, a mi se nadamo da novom državnom odvjetniku neće trebati ni metla ni tepih - rekao je Šimunović. Tepeš je nabrojao i nekoliko afera zbog kojih, smatra, Bajić mora otići.

- Najaktualnija je ova s gospođom Merzel, gdje se godinu dana ništa nije radilo. Pa slučaj Patria, slučaj Šegon, HBOR... Niz je afera koje u posljednje vrijeme isplivavaju na površinu. Bajić kreće u postupak tek kad određeni političar izgubi svoju moć. Tada ih ima hrabrosti procesuirati. Dok su bili na vlasti, kao što smo vidjeli sa Sanaderom, nitko mu ništa nije mogao - rekao je Tepeš.

Najčitaniji članci