Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Čekao šest sati u redu da bi auto napunio plinom

Vozači već dva mjeseca gube živce u kolonama ispred pumpi kako bi automobile napunili plinom. Redovi se protežu kroz cijeli grad, kaže čitatelj

Stjepan Hržica
Foto: Stjepan Hržica
6 komentara

U red sam stao oko 13 sati. Ispred mene je bilo 100-tinjak automobila. Budući da plina ima samo na toj pumpi, nisam imao izbora. Stao sam i čekao sam. Inače na red dođem za sat, sat i pol. U četvrtak sam došao na red tek nakon šest sati. Već je pao mrak, rekao je čitatelj Stjepan Hržica iz Tenje koji je fotografiju snimio u blizini Osijeka.
- U gradu nigdje nema plina, a ako ga slučajno ima, onda se kolone protežu kroz cijeli Osijek. Ne znam zašto ga nema, no to traje već dva mjeseca - rekao je Hržica.
U Ini objašnjavaju da je od 13. listopada do 1. prosinca njihova rafinerija u Sisku bila u remontu. Za to vrijeme su sva postrojenja mirovala. Plin je proizvodila samo rafinerija u Rijeci pa je bilo redukcija u opskrbi.
- Prioriteti su nam bili vrtići, škole, bolnice, domovi, a također smo nastojali osigurati što bolju opskrbu naših benzinskih postaja. Remont u Sisku smo završili, postrojenja opet rade i očekujemo da će se proizvodnja brzo normalizirati - rekli su u Ini.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message