Obavijesti

Promo sadržaj

Centar vrhunske stomatologije već 8 godina: Poliklinika Arena

Centar vrhunske stomatologije već 8 godina: Poliklinika Arena
1

Prvih 8 godina predanog i uspješnog rada samo je početak svega što je planirano za budućnost gdje će se za pacijente iz Hrvatske i inozemstva nastaviti osiguravati najbolje usluge u skladu sa svim svjetskim trendovima ispunjavajući najviše kriterije stomatologije

Preko 28.000 prekrasnih osmijeha najveća je nagrada za 8 godina uspješnog poslovanja Poliklinike ARENA. Prvih 8 godina predanog i uspješnog rada samo je početak svega što je planirano za budućnost gdje će se za pacijente iz Hrvatske i inozemstva nastaviti osiguravati najbolje usluge u skladu sa svim svjetskim trendovima ispunjavajući najviše kriterije stomatologije. 

Srećko Srdjak dr.med.dent.spec. parodontologije i ravnatelj Stomatološke poliklinike ARENA upoznat je sa slučajem svakog pacijenta, planira i nadgleda tijek terapije. 

Obilježili ste 8 godina djelovanja u Hrvatskoj, što smatrate da je bilo ključno u ovih 8 godina poslovanja za vaš uspjeh? Na što stavljate najveći naglasak u poslovanju? 

Svakako bi izdvojio ljude, sve zaposlenike koji su svojim trudom, znanjem i ambicioznošću pridonijeli rastu i razvoju Poliklinike ARENA. Uz zaposlenike, istaknuo bih svakako istraživanje tržišta i potreba pacijenata, kontinuirane edukacije zaposlenika. 

Koliko ulažete u edukaciju i smatrate da je bitno ulaganje u znanje i iskustvo vaših zaposlenika?

Edukacije se održavaju svaki mjesec, što osigurava zaposlenicima da imaju prostor za napredovanjem i dodatnom edukacijom. Slobodan sam reći da je edukacija možda i najbitnija u poslovanju, ovisno o ambicijama pojedinog zaposlenika. 

Što vaši pacijenti ističu kod vas kao faktor diferencijacije u odnosu na konkurenciju?

Stručno i specijalizirano osoblje, organizacija, pristup pacijentima, cijena i ambijent. To je ono što našu uslugu čini cjelovitom. Naš customer service ističu pacijenti kao ključan jer su tijekom cijelog tretmana u sigurnim rukama, s dostupnim savjetima i preporukama stručnog tima. 

Čime se najviše ponosite? 

Najviše se ponosimo brojem pacijenata, više od 28.000 zadovoljnih pacijenata velik je poticaj za budućnosti i znak da smo na dobrom putu. Drago nam je da su kvalitetu naših usluga i individualnog pristupa prepoznale i stručne institucije. Posjedujemo certifikat izvrsnosti ISO 9001:2015 i ICERTIAS Customer’s Friend. Moram naglasiti da smo prva stomatološka i zdravstvena ustanova u svijetu nositelj ovog certifikata. Uz to, imamo i AAA bonitet izvrsnosti i druge potvrde uspješnosti naše poslovne strategije. 

Koja su vaša predviđanja za budućnost – na čemu će biti naglasak ulaganja za sve one koji žele ostati uspješni u ovoj industriji?

Istaknuo bih da je ključno svakodnevno ulaganje u zaposlenike, ulaganje u tehnologiju i nove metode liječenja. Na tome neprestano radimo jer je to nužno kako bismo ostali konkurentni i zadržali svoju poziciju na tržištu.

Najbolji osmijeh vam je na dohvat ruke. Dogovorite prvi pregled nakon čega ćete dobiti besplatnu ponudu i vremenski plan tretmana! Vaš novi osmijeh i mi vas čekamo u Poliklinici ARENA i na 01 6542 655! A na prvi pregled se možete prijaviti i putem forme u nastavku! 

 
Stomatološka poliklinika ARENA 
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 
Tel: 01/6542-655 
Web: www.arenapoliklinika.hr  
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: www.facebook.com/ArenaPoliklinika/

 
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

TOP 5: ovo su najbolji ženski parfemi 2023-2024
PROMO

TOP 5: ovo su najbolji ženski parfemi 2023-2024

Samo jednim mirisom parfema možete uroniti u nezaboravno putovanje uspomena
Crijevna mikroflora: Kako korisne bakterije transformiraju vaš mikrobiom
PROMO

Crijevna mikroflora: Kako korisne bakterije transformiraju vaš mikrobiom

Dobre bakterije igraju ključnu ulogu u održavanju ravnoteže našeg organizma tijekom cijelog života. No, posebnu pažnju zaslužuju crijevne bakterije, čija ravnoteža može biti narušena različitim načinima života i vanjskim čimbenicima, uključujući upotrebu antibiotika