Obavijesti

Promo sadržaj

Četiri scenarija kako riješiti financijske upitnike iznad glave

Četiri scenarija kako riješiti financijske upitnike iznad glave
2

Bubimir, Bubimir, Bubimir… izgovaranjem ovih riječi samo je Lidija mogla promijeniti svoju stvarnost i otići u Nigdjezemsku u istoimenom crtiću iz prošlog stoljeća

Vama su danas neki drugi alati na raspolaganju s kojima lako možete ispisati svoj „scenarij“. Nema nas malo koji guštamo u online (i offline) kupovini, ipak za razliku od drugih, vi imate sve potrebne alate koji vas čine majstorom i majstoricom upravljanja vašim novcem.

Scenarij #1: Želite na internetu kupiti skuplju stvar koja vam remeti mjesečni budžet.

Rješenje: mojaRBA, jer nudi podjelu na rate nakon kupnje

Nedjelja navečer i vikend je pri kraju. Opuštenost zamjenjuje promišljanje o sutrašnjem danu, ali imate još malo vremena za polusatni online shopping, jer jesen je tu i dolazi vrijeme za novi kaput. Surfanje po već poznatim web lokacijama otkriva da ono što vam se sviđa, uvijek bude najskuplje. Nekako vam se čini da je stalno tako. Ipak, utipkavate broj kartice i razmišljate kada je dostava, ali ovaj put niste zabrinuti za vaš budžet.

Zašto je tako? Jer vam mojaRBA daje priliku da ukupan (čitaj: malo veći) iznos računa sami podijelite na rate i to nakon što se završili kupnju. Pa čak i nakon što je stigao kaput na vašu adresu.

 

Scenarij #2 Još uvijek niste prebacili kolegi novac za zajednički poklon, a nemate IBAN

Rješenje: mojaRBA i opcija KlikPay

Klasična uredska priča. Kolega na katu slavi rođendan i svatko daje svoj dio za kupnju poklona. Gotovina, odlasci do bankomata i nemam sitnog zamijenjeni su online prebacivanjem novca putem mobilnih aplikacija. Priča se čini doista jednostavnom. No, što ako nemate kolegin IBAN, već vam ga je nekoliko puta poslao, a vi ga jednostavno ne možete naći. Samo vi još niste vratili novce za poklon.

Zašto niste zabrinuti? Jednostavno – jer vam mojaRBA nudi opciju KlikPay. Izaberite kolegu čiji broj imate u imeniku mobitela i prebacite mu novac. Nemojte da vas više čeka.

 

Scenarij #3 Sada vam treba novac

Rješenje: mojaRBA nudi epozajmicu

Krećete sa svojom obitelji na zasluženi odmor. Auto je pun svega, krenuli ste na vrijeme i sve ide kao podmazano. Odlučili ste krenuti starom cestom prema Dalmaciji, kad na pola puta auto samo stane. Vi se trudite vratiti ga u život, ali on ne reagira. Srećom lokalni automehaničar dolazi po vas, ali ne donosi baš lijepe vijesti. Utvrdio je ne baš jeftini popravak automobila. Našli ste se u zapetljanoj situaciji, ali niste zabrinuti.

Zašto je tako? Jednostavno - jer vam mojaRBA nudi epozajmicu tj. realizaciju kredita kroz aplikaciju. Novac u samo nekoliko minuta dolazi na vaš račun.

 

Scenarij #4 Potreban mi je novi mobitel, a i pametni sat dobro bi mi stajao

Rješenje: aktiviraj mojaRBA i sudjeluj u nagradnoj igri

Već duže promišljate kako je stvarno vrijeme da zamijenite stari model mobitela. Ova jesen dobra je prilika da to možda i osvojite. Preuzmite i aktivirajte mojaRBA, učinite prvu transakciju i tko zna možda na vašu adresu stigne pametan mobitel ili sat. Nagrada igra traje do 20. studenoga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu