Obavijesti

Promo sadržaj

Četiri skijališta koja su ove godine apsolutni hit!

Četiri skijališta koja su ove godine apsolutni hit!
6

Pronađite svoje idealno skijalište i uživajte u zimskim radostima

Turracher Höhe

Zahvaljujući nadmorskoj visini od 1763metra, Turracher Höhe jedno je od najsnježnijih područja u Austriji. Skijalište koje je potpuno obnovljeno i prošireno unazad 10-ak godina neotkriveni je dragulj austrijske ponude skijališta.Turracher Höhe nudi 42 kilometra skijaških staza te 15 kilometara staza za skijaško trčanje. Kvalitetna gastronomska ponuda uz gostoljubivost domaćina očito je njihov recept za uspjeh, zato i ne čudi što iz godine u godinu Hrvati sve više otkrivaju ovo zaista čudesno mjesto. Preko zaleđenog jezera će vas prevesti skijaške saonice, što je zaista jedno nezaboravno iskustvo. Nemojte se iznenaditi ako vas na stazi zaustavi batler i ponudi čašom šampanjca – na ovom skijalištu to je potpuno normalna stvar. A najbolje od svega je što čašu šampanjca nemorate platiti!

Kals i Gradonna Mountain resort

Skijalište smješteno u impozantnom planinskom krajoliku istočnog Tirola ove je godine apsolutni hit među među skijalištima. Ono što ovo skijalište čini tako zanimljivim je i Gradonna Mountain resort koji se nalazi iznad samog mjesta Kals. Resort koji je višestruko nagrađivan za arhitekturu zaista je promijenio doživljaj samog skijališta. Ukoliko rezervirate smještaj ili samo popijete kavu u ovom u resortu,osjećat ćete se posebno. Samo skijalište Kals nalazi se na 1350 metara nadmorske visine i ima preko 110 kilometara skijaških staza. Dolazite li s obitelji ili s prijateljima, ovo skijalište neće vas razočarati!

St. Johann

Skijalište St. Johann je drugačije – nudi opušten i usporen tempo prilagođen obitelji. Ovdje nema puno brzih skijaša ili bordera koji vam smetaju pri polaganom prelaženju svoje staze. U St. Johannu sve je podređeno obiteljskom ambijentu što uključuje veliki izbor škola skijanja te mnogo plavih i crvenih staza. Posebnost ovog skijališta leži u podatku da St.Johann ima najveću gustoću skijaških koliba (popularno nazvanih “bajta”) u cijeloj regiji. Na ovom skijalištu zasigurno nećete ostati gladni i žedni!

Regija Fügen-Kaltenbach

Skijališta Hochzillertal - Hochfügeni Spieljoch - Fügen čine apsolutni zimski raj za ljubitelje aktivnog skijanja. Za izgovor imena ovih skijališta zasigurno ćete izgubiti malo vremena, međutim zasigurno nećete izgubiti vrijeme ako odlučite zimske praznike provesti u ovoj regiji. Ova skijaška regija idealna je za iskusnije skijaše i obitelji koje skijaju duži niz godina. Skijalište ima preko 120 kilometara skijaških staza, 40 km staza za skijaško trčanje i 6 sanjkališta. Dok roditelji skijaju, za djecu su osmišljene škole skijanja i dječji vrtići. Kada skijanje završi, cijelu obitelj čeka zabava u termama Zillertal. Puno zabave, puno sadržaja i puno kvalitetnog skijanja. Ova regija polako, ali sigurno postaje pravi skijaški hit!

Više o najboljim skijaškim ponudama potražite na www.austria.info/hr/zima

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve