Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Change Con: novo izdanje konferencije za developere

Četvrto izdanje konferencije Change u Hrvatsku dovodi brojna svjetska imena iz industrije koja će svoje znanje podijeliti s rastućom IT zajednicom u Hrvatskoj i regiji

Foto: Changecon

Na jesen se u svom 4. izdanju vraća Change Con, konferencija za developere posvećena razvoju softvera i enterprise rješenjima. Organizator konferencije je KING ICT, a održat će se 28. rujna u tvornici Kraš u Zagrebu. 

Proteklih godina, Change je doveo i okupio brojne međunarodne predavače koji su izazvali veliko zanimanje u developerskoj zajednici. Prema najavama organizatora, misija konferencije ostaje ista: ugostiti svjetski poznata imena i graditi platformu temeljenu na otvorenosti i tehničkoj izvrsnosti u razvoju softvera. 

Foto: Changecon

Ove godine ugostit ćemo Jeffa Prosisea, stručnjaka za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju. Jeff će u sklopu Change konferencije održati i jednodnevnu radionicu, pozivam sve zainteresirane da nam se na radionici pridruže.“ Izjavio je u razgovoru Aleksander Radovan, direktor programa konferencije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Među ovogodišnjim predavačima tu su Crystal C. Yan, product lead tvrtke Remitly specijalizirane za financijske usluge, Antonio Cobo Cuenca koji će svoje 15-godišnje iskustvo u Agileu pretočiti u predavanja kako koristiti Scrum u slučaju distribuiranih timova i programerka iz Rimac Automobila, Andreu Knez Karačić koja će publici pokazati kako izgleda razvoj softvera za električne automobile.
Prema najavama organizatora broj predavača će biti sličan prošlogodišnjem, a sva imena uskoro će biti objavljena na društvenim mrežama i web stranicama konferencije. 

U prodaji su trenutno early bird ulaznice koje zainteresirani mogu kupiti putem Entrio sustava po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Velika novost ovogodišnjeg izdanja je što sva zarada od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Sve novosti o Changeu dostupne su na službenom webu, Facebook i Twitter profilu konferencije.

Tema: Promo sadržaj

Message