Obavijesti

News

Komentari 35

'Cijela naša ulica je uništena, kao da se vozite po valovima'

'Cijela naša ulica je uništena, kao da se vozite po valovima'
7

Građani Čučerske ulice negoduju zbog načina kako se saniraju popucale cijevi i uništena cesta zbog toga. Vjeruju da je zato jučer propao auto u vožnji u rupu. Srećom vozač je samo lakše ozlijeđen...

VIDEO

Automobil je jučer u vožnji upao u rupu duboku gotovo dva metra. Danas je ta rupa u zagrebačkoj Čučerskoj u ulici ispunjena šljunkom te rade na njezinom saniranju. Ipak, građani ulice negoduju te su samo čekali dan kada će se ovako nešto dogoditi.

Ispod auta otvorila se cesta - vozača odvela Hitna pomoć
Ispod auta otvorila se cesta - vozača odvela Hitna pomoć

- Imamo problema s vodom i vodovodnim cijevima. To stalno puca, evo sad čak dva tjedna nije ništa bilo - rekla je sarkastično gospođa koja nije vidjela auto u rupi jer je bila na poslu no nije ju tako nešto ni previše iznenadilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi stanar ulice pokazao nam je odakle se zapravo slijeva voda koja stvara probleme na cesti kao i druge rupe koje su nastale zbog toga.

- Evo baš nasuprot naše kuće s ovog brda se slijeva voda jer cijevi stalno pucaju i sva ta voda završi ispod ceste, odnese zemlju i zbog toga nam puca asfalt. To se osjeti i u vožnji kao da po valovima vozite - priča nam Matej koji je vozio preko tog dijela ceste samo desetak minuta prije nego se otvorila rupa.

Cestu krpaju stalno no ne rade na rješavanju većeg problema, a to je da ona stalno puca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

- Evo i ova rupa je nastala zbog vode i popucalih cijevi. On stalno puca, a oni sve to samo malo pokrpaju. Nadam se samo da na ovu veliku rupu neće samo nabacati asfalt jer time ništa neće napraviti - kaže nam Matej, te dodaje da se ne boji voziti nakon ovoga jer poznaje ovu ulicu.

Ipak nije zadovoljan kako se rješavaju problemi u njihovoj ulici, jer svakih sat vremena prođu i četiri ZET-ova busa u oba smjera koji dodatno uništavaju cestu. Trenutno se na tom dijelu promet odvija u jednom smjeru, a u regulaciji pomažu i privremeni semafori.

Podsjetimo, jučer su vatrogasci potvrdili kako su dobili dojavu da je u 17.15 sati vozilo propalo u cestu zbog odrona u Čučerskoj cesti 155. Na teren su izašla tri vozila s 15 vatrogasaca, izvukli su vozača iz automobila koji je lakše ozlijeđen te ga je odvezla Hitna pomoć.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1