Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Cijevi im pucaju jednom u tjednu i piju žutu vodu

Naselja su na višem dijelu Karlovca pa je tlak viši i cijevi lakše pucaju. Mi kvar popravimo, no u vodu uđe pijesak koji dođe i do kuća, kažu u Vodovodu

K.F.
Foto: K.F.
0 komentara

Dijete je jučer htjelo napraviti sok i iz slavine je pustilo vodu. Opet je bila žuta, kaže naša čitateljica K.F. koja je fotografiju snimila u naselju Vučjak kod Karlovca.
- Vodovodne cijevi su stare i pucaju jednom tjedno. Radnici iz Vodovoda dođu i poprave kvar, a onda iz slavina curi voda puna pijeska. Očito ih ne ispiru kako treba. Osim toga za svake izbore obećavaju da će promijeniti cijevi. No izbori prođu, a problem ostaje - rekla je K.F.
U tvrtki Vodovod i kanalizacija priznaju da su cijevi na području Zagrada, Kalvarije i Vučjaka stare. Dodaju da su raspisali natječaj te da bi u proljeće trebali početi s izmjenom cijevi u duljini od tri kilometara.
- Naselja Zagrad, Kalvarija i Vučjak su na višem dijelu Karlovca pa je tlak viši i cijevi lakše pucaju. Mi kvar popravimo, no u vodu nažalost uđe pijesak. Cijevi ispiremo, no na kraju nešto pijeska ode i do kuća - kažu u tvrtki Vodovod i kanalizacija.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message