Obavijesti

Promo sadržaj

Ciklopea šestu godinu osvojila certifikat Poslodavac Partner

Ciklopea šestu godinu osvojila certifikat Poslodavac Partner
3

Ciklopea, tvrtka specijalizirana za pružanje prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga na više od 30 jezika, s klijentima u 41 zemlji, šestu je godinu zaredom nagrađena statusom Poslodavac Partner

Riječ je o prestižnom priznanju za izvrsnost tvrtke SELECTIO, koja već 14 godina dodjeljuje certifikat Poslodavac Partner tvrtkama koje se osobito ističu kvalitetom svojih procesa upravljanja zaposlenicima. U Ciklopei su prošle godine proslavili 15 godina uspješnog poslovanja te ističu da su za njihov poslovni uspjeh zaslužni upravo njihovi kvalitetni kadrovi, zbog čega uvijek nastoje podizati ljestvicu izvrsnosti kada su u pitanju njihovi HR procesi. Sandra Boljkovac Stojak, CEO, i Sara Demiri, voditeljica ljudskih resursa, primile su certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO. 

Iako smo tek šest godina u programu certifikat Poslodavac Partner, već smo ostvarili zavidne postotke u svim područjima što nam samo potvrđuje da dobro radimo svoj posao. U narednim godinama planiramo ispolirati rezultate do savršenstva jer nas ništa manje neće zadovoljiti”, istaknula je Sandra Boljkovac Stojak, CEO.

Ciklopea je u ovogodišnjem procesu certifikacije demonstrirala sustav regrutiranja i selekcije u skladu s najboljim svjetskim praksama, a certifikacijski tim posebno je pohvalio i kvalitetan sustav procjene radne uspješnosti zaposlenika, koji je u Ciklopei jasno povezan sa sustavom nagrađivanja. Osim toga, tvrtka se tijekom certifikacije istaknula i ulaganjem u edukacije svojih zaposlenika, kao i općenito njihovom dostupnošću i raznolikošću. 

Sara Demiri, voditeljica ljudskih resursa, dodala je: „Vrhunski rezultati koje ostvarujemo iz godine u godinu rezultat su predanog i sustavnog rada u području upravljanja ljudskim potencijalima. Ove smo se godine fokusirali na uvođenje finih procesa poput motiviranosti i angažiranosti zaposlenika te smo postojeće procese poput regrutacije i selekcije inovativnim pristupima doveli do savršenstva. Ponosni smo na ostvarene rezultate!

Tvrtka organizira i sudjeluje u brojnim aktivnostima kojima nastoji približiti svoj rad studentima jezičnih usmjerenja, ali i svima drugima koje zanima rad u jezičnoj industriji. Tako Ciklopea kontinuirano surađuje sa sveučilištima iz cijele regije čijim studentima omogućava stručnu praksu tijekom koje se studenti mogu u praksi upoznati s njihovom budućom industrijom, a nekoliko godina zaredom s istom misijom Ciklopea je organizirala i Ljetnu školu za studente i diplomante jezičnih studija. Osim toga, Ciklopea dva puta godišnje organizira Dan otvorenih vrata kada poziva sve zainteresirane da na jedan dan dožive iskustvo rada u lokalizacijskoj tvrtki. 

Trenutačno je 67 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.
Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života