Obavijesti

Promo sadržaj

CineStar Cinemas uskoro otvara kino nove generacije u Sarajevu!

CineStar Cinemas uskoro otvara kino nove generacije u Sarajevu!
3

Dobitniku nagrade za najboljeg europskog kinoprikazivača, ovo je 25. kino u regiji

Nakon Mostara, Bihaća, Tuzle, Banja Luke i Zenice, CineStar Cinemas, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, uskoro će otvoriti još jedan multipleks u Bosni i Hercegovini i to u sklopu najvećeg trgovačkog centra Bingo City Center koji je otvoren u sarajevskom naselju Alipašin Most. Ovim novim CineStarovim projektom, ponuda Sarajeva u segmentu kino prikazivaštva obogaćena je i podignuta na višu razinu čime se Sarajevo može svrstati uz bok s najmodernijim gradovima Europe i svijeta

CineStar Cinemas, multipleks posljednje generacije će, u Sarajevu, nastaviti njegovati koncept “Destination cinema”, koji je apsolutni trend u svjetskoj kino industriji, a ljubiteljima filmske umjetnosti u bosanskohercegovačkoj prijestolnici ponuditi nezaboravno kino iskustvo i u potpunosti promijeniti kino izlazak na kakav su navikli.

S 10 moderno opremljenih kino dvorana i preko 1450 sjedala, CineStar Sarajevo bit će najveće, najmodernije, ali i najljepše kino u Bosni i Hercegovini. Osim tehnološke superiornosti, interijer sarajevskog CineStara obilovat će raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druge nagrađivana CineStar kina, od koji je posljednje u Splitu dobilo nagradu za najbolje novoizgrađeno kino u Europi 2018.

Osim u prepoznatljivim CineStar uslugama, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, Family paketa, proslave rođendana u dvije najmodernije rođendaonice, ali i loyalty programa koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, posjetitelji će prije ili poslije filma moći uživati u Cinema Baru, elegantnom dizajnerskom baru s odvojenom pušačkom zonom kao i vanjskom natkrivenom terasom što će kino izlazak podići na novi nivo. CineStar kina s pet zvjezdica tako posjetiteljima osiguravaju najbolji užitak gledanja filmova, a organizatori događaja ovim kinom dobivaju i superiorni business centar za najrazličitija okupljanja, vrhunske promocije i konferencije. Vanjski parking kao i parking u garaži bit će besplatni.

Ljubiteljima udobnosti dok gledaju film bit će ponuđeno čak 5 vrsta sjedala, a čak i regularna sjedala u sarajevskom CineStaru izrađena su od kože uz mogućnost pomicanja naslona naprijed i nazad što u većini kina nije slučaj. Još jedan novitet koji donosi CineStar je online prodaja ulaznica putem kreditnih, debitnih i Loyalty kartica. U ovo vrijeme kada online prodaja raste svugdje u svijetu, CineStar ulaznice će biti dostupne na web stranici ili iCineStar aplikaciji, ali i tradicionalno na blagajnama.

CineStar Cinemas je najveći kino lanac u regiji sa 158 dvorana i preko 24 500 sjedala, a multipleks u Sarajevu je 25. po redu na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Sarajevo je ujedno šesti grad u BiH u kojem CineStar posluje. Prvu multipleks u Bosni i Hercegovini, CineStar Mostar otvoren je 2012. nakon čega su uslijedila otvorenja CineStara u Bihaću, Tuzli, Banja Luci i Zenici.

U lipnju 2019. godine Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini, jer predstavlja pravi primjer tvrtke koja iznova podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Nagrada 'International Exhibitor of the Year' dodijeljena je upravi Blitz-CineStara za izuzetnu predanost u pružanju najboljeg mogućeg kino doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, što CineStar pozicionira kao vodeći i najbrže rastući kino lanac u regiji i Europi.

Više informacija uskoro će biti dostupno na CineStar web stranici www.cinestarcinemas.ba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.