Obavijesti

Promo sadržaj

Čista, prirodna kozmetika od smilja, bez umjetnih sastojaka

Čista, prirodna kozmetika od smilja, bez umjetnih sastojaka
8

Želite kozmetiku bez mineralnih ulja, silikona, parafina, sintetičkih konzervansa, boja, mirisa, genetski modificiranih sastojka, i da nije testirana na životinjama?

VIDEO

U moru mogućnosti na policama, kako se uopće snaći i odabrati doista kvalitetne proizvode koji garantiraju vrijednost za novac? Jedina mogućnost je da pažljivo čitamo deklaracije, a prije toga, da znamo što određeni pojmovi i kratice znače. Ako u tome niste vješti, onda je najbolje tražiti čistu prirodu s provjerenog područja. Gloria 100% prirodna kozmetika rađena je ručno, a osnova su joj smilje koje raste u Hercegovini, hladno cijeđena nerafinirana ulja, maslaci, prirodni pčelinji vosak, prirodna glina, sol Mrtvog mora i drugi prirodni sastojci. 

Gloria u svom asortimanu ima većinu proizvoda potrebnih za dnevnu njegu lica, kose, tijela i zubi. Također ima i proizvode za mušku njegu, ali i za njegu beba.

Najpopularniji proizvodi su Zlatni serum za lice od smilja koji ima anti-age djelovanje, smanjuje nepravilnosti poput crvenila, hiperpigmentacije i roziceje, bogato njeguje, čini kožu zaglađenom i mekom. U ponudi se izdvaja i šampon za rast kose na bazi koprive uz hladno prešana ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E te eteričnog ulja ružmarina koji potiče mikrocirkulaciju vlasišta. Svi proizvodi iz asortimana garantiraju dugoročne benefite na zdravlje i ljepotu, naročito ako odabir prilagodite svom tipu kože. 

Svi Gloria proizvodi su na akciji od 20% sve do ponedjeljka samo putem stranice www.uvijek-prirodna.com

Kako djeluje 100% prirodna kozmetika?

Ukratko - njezini sastojci puštaju kožu da sama radi na proizvodnji i obnovi kolagena, elastina, vlage i lipida koji su potrebni za zaštitu i obnovu kože lica. Proces koji potiče prirodna kozmetika radi na aktivaciji prirodnih procesa umjesto da ih nadomješta u vašoj koži i tijelu. Svaka dobra 100% prirodna kozmetika upit će se u dublje slojeve kože, kojima je sama kozmetika i namijenjena, a njihova biorazgradnja (a ne taloženje) je zajamčena.

Jednu stvar imajte na umu - prirodna kozmetika djeluje sporo, ali kada uspije u obnovi kože daje učinak koji ste željeli postići. Potrebno je do dva mjeseca kako bi se vaša koža očistila od nataloženih umjetnih tvari i toksina koje ste dobili korištenjem nekvalitetnih drogerijskih proizvoda. Tek tada možete očekivati da ćete primjetiti poboljšanje i vidljive pomake. Čini se dugo, no vaša koža je bila strpljiva godinama, 2 mjeseca nije puno u usporedbi s time. Morate imati na umu i da prirodna kozmetika ne stvara pjenu kao komercijalni proizvodi, a i mirisi nisu uobičajeno intenzivni, jer se prirodni mirisi iz biljaka gube tijekom prerade. Cijena prirodne kozmetike je dakako viša zbog ograničenih prirodnih resursa i ručne proizvodnje, no važno je reći kako je ipak dugoročno isplativija.  

Svi Gloria proizvodi su na akciji od 20% sve do ponedjeljka samo putem stranice uvijek-prirodna.com
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle