Obavijesti

Promo sadržaj

Citroën: Odlična ponuda za SUV Citroën C5 Aircross

Citroën: Odlična ponuda za SUV Citroën C5 Aircross
4

Citroën je za siječanj pripremio odličnu ponudu za najudobniji i najmodularniji SUV u segmentu, SUV Citroën C5 Aircross. Radi se o bogato opremljenom modelu koji je dostupan za isporuku odmah, do rasprodaje zaliha

Novi SUV C5 Aircross, perjanica marke nove generacije, usklađen je s posljednjim modelima marke Citroën. Inspiriran očekivanjima kupaca, ima jedinstven i afirmativan karakter te nudi jedinstvenu ponudu personalizacije sa 30 vanjskih kombinacija. Predvodnik programa Citroën Advanced Comfort®, novi SUV C5 Aircross je najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu. Opremljen ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima® i sjedalima Advanced Comfort, predlaže novo iskustvo u vozilu tipičnom za Citroën. Ima jedinstvenu modularnost s tri individualna, klizna i preklopiva sjedala te prtljažnikom Best in Class od 580 l do 720 l. Moderan i high-tech, nudi 20 sustava za pomoć u vožnji uključujući Highway Driver Assist, sustav za autonomnu vožnju 2. razine, Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent za odlazak izvan utabanih staza, kao i šest tehnologija za povezivost, uključujući bežično punjenje pametnog telefona. 

Citroën je za siječanj pripremio odličnu ponudu za najudobniji i najmodularniji SUV u segmentu, SUV Citroën C5 Aircross. Radi se o bogato opremljenom modelu koji je dostupan za isporuku odmah, do rasprodaje zaliha. Poklon svim kupcima je produženo jamstvo od 5 godina/100.000 km, a uz Citroën Financiranje Plus kupci mogu iskoristiti posebnu ponudu financiranja i dodatni popust od 10.000 kn. Sve fizičke osobe pri kupnji SUV Citroën C5 Aircross na poklon dobivaju jednogodišnje članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. 

Pokretanje videa...

00:12

Tako je SUV Citroën C5 Aircross LIVE BlueHDi 130 S&S BVM6 u ponudi s cijenom već od 179.900 kn, bez obzira na financiranje. Bogata serijska oprema uključuje CITROËN Connect radio na 8" tabletu, PHC - ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima™, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine te opcije automatski dvozonski klima uređaj i 12,3“ TFT digitalnu instrument ploču i alu naplatke 17. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.