Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Ćorić: Mislim da je Jandroković adekvatno odgovorio Grmoji

Verbalno divljaštvo i verbalna agresija kojom smo zapravo kontinuirano napadani, u konačnici, mislim da je bio efikasan način da se to zaustavi, rekao je Tomislav Ćorić

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29 komentara

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u petak je, govoreći o verbalnom obračunu u Hrvatskom saboru između predsjedavajućeg Gordana Jandrokovića  i Mostovca Nikole Grmoje, ocijenio da je reakcija Jandrokovića bila "adekvatan odgovor na divljaštvo zastupnika Grmoje". 

- Mislim da je ta reakcija bila adekvatan odgovor na divljaštvo kolege zastupnika Grmoje. Verbalno divljaštvo i verbalna agresija kojom smo zapravo kontinuirano napadani, u konačnici, mislim da je bio efikasan način da se to zaustavi - rekao je Ćorić novinarima uoči sjednice Vlade.

BURNO U SABORU Jandroković Nikoli Grmoji: Malo je reći da ste smeće...

Na pitanje treba li Jandroković pripaziti na komunikaciju u Saboru, budući da je Grmoju nazvao smećem, Ćorić je odgovorio da bi na komunikaciju trebali pripaziti svi.

- Svi zajedno bi u hrvatskoj javnosti trebali pripaziti na komunikaciju, isto tako mislim da bi u konačnici svi zajedno trebali inzistirati na tome da budemo objektivni - poručio je. 

Zamoljen da komentira to što se pokazalo da u vezi imovinske kartice ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić nije govorio istinu, Ćorić je odgovorio da nema komentara na imovinske kartice, osim na svoju, a na pitanje je li siguran da ju je dobro ispunio, odgovorio je da nije siguran.

- Nisam, ali dopuštam da je dobro da je provjerite, pa onda možemo razgovarati - rekao je te dodao da je, ukoliko je i bilo pogrešaka u imovinskim karticama, do tih pogrešaka došlo nenamjerno te poručio: "Tko radi, taj i griješi".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message