Obavijesti

Promo sadržaj

Croagro, Sajmovi hrane i zdravog življenja na Velesajmu

Croagro, Sajmovi hrane i zdravog življenja na Velesajmu
7

U godini 110. obljetnice neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma, SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA slave svoj 10. rođendan i upotpunjuju se u zajedničkom terminu od 5. do 8. prosinca, sa novim sajamskim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

CroAGRO

Poljoprivreda se vraća u Zagreb! U paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovo je povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Tematski sadržaj ovog sajma u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i sjemenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja te podizanje prirodne plodnosti tla, vinogradarstvo, voćarstvo.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih prijedloga, sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti, u zatvorenim grijanim paviljonima Zagrebačkog velesajma i na organizacijskom standardu međunarodnih sajamskih organizatora.  

Pored predstavljanja noviteta i inovacija te akcijskih i prodajnih uvjeta za 2020. godinu, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta,  sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja posjetitelja i medija.

Više informacija na www.croagro.hr.

Sajmovi hrane i zdravog življenja

Središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima na radost izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Sajmovi zdravog življenja sa svojim prepoznatljivim segmentima Organica, APItera i Mystic iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka, a od prošle su nadopunjeni segmentom hrane u najširem smislu te svrstani u vrh ponude ovakvih tematskih događanja.

Od teme hrane posjetitelji mogu očekivati poljoprivredne i prehrambene proizvode čiji nazivi su zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, proizvode farmi i polja, ekološke proizvode, otočne proizvode i druge proizvode nosioce oznaka kvalitete.

Trademark Sajmova hrane i zdravog življenja je raznovrstan i kvalitetan program. Svake godine se priprema s posebnom pažnjom i s vrsnim predavačima na zadovoljstvo svih posjetitelja. Na nekoliko lokacija održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice.

Prošle godine na Sajmovima hrane i zdravog življenja sudjelovalo je 250 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 180 sati programa na 7 lokacija.

Prostorno CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja obuhvatit će do 27.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora (na raspolaganju su paviljoni 6, 7, 7a, 8, 8A, 9, 11A, 11d i 10A).

Više informacija na www.zv.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini