Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Čudo: Nema uvoznih, trgovine su prepune domaćih krafni...

I cijenama su primjerene domaćem džepu. Primjerice, u pekarni Pan-pek krafna stoji 2,50 kuna, a u pakiranjima od 12 komada u Lidlu, Kauflandu i Konzumu samo kunu i pol

Foto: Borna Filic/PIXSELL
2 komentara

Krafne je trenutno, zbog akcija, najisplativije kupovati u trgovačkim centrima, a zanimljivo je da gotovo svi ove godine u ponudi imaju one hrvatskog porijekla.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1198679 / ]

Lani su se, naime, nudile polugotove iz Poljske ili Austrije, no ove godine sve su hrvatske. I cijenama su primjerene domaćem džepu. Primjerice, u pekarni Pan-pek krafna stoji 2,50 kuna, a u pakiranjima od 12 komada u Lidlu, Kauflandu i Konzumu samo kunu i pol. Najobilniju ponudu imaju Plodine koje kupcima nude pakiranje od 24 po cijeni od 35,76 kuna. Istu cijenu od 17,88 kuna imaju Konzum, Lidl i Kaufland za 12 u pakiranju. Razlika je u proizvođaču jer su Konzumove krafne iz Leda, dok su ostale iz Pan-peka. Spar, nudi pakiranja od osam i četiri, a cijena je 12,99, odnosno 6,99 kuna.

- U ovo pokladno doba dnevno prodamo i 400.000 krafni, kažu iz Konzuma. Iz tvornice Pan-pek su nam potvrdili kako im prodaja višestruko poraste.

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message