Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Čudo: Slijepac progledao nakon što ga je udarila kap

Martina je je probudila glavobolja i vrtjelo mu se. Nazvao je hitnu pomoć, a nakon što su ga primili u bolnicu shvatio je da ponovno može vidjeti...

CNN
Foto: CNN
6 komentara

Slijepi Amerikanac Martin Alvey (90) čudom je progledao nakon što je navodno doživio moždani udar. Jednu noć probudio se s glavoboljom i vrtoglavicom u svome domu u Oregonu. Pozvao je hitnu pomoć.
- Nakon što su me primili u bolnicu, rekao sam mu kako mislim da sam progledao. Ne znam kako se to dogodilo, ali osjećam se bolje nego ikad - rekao je Martin. On je prije desetak godina obolio od makularne degeneracije, kronične bolesti oka koja je povezana sa starenjem. Vidio je sve slabije i slabije, a prije nekoliko godina postao je gotovo slijep. Vidio je samo obrise i to na nekoliko centimetara udaljenosti. Martinova kćer nije vjerovala da mu se vid čudom vratio.
- Tek nakon što sam ga odvela u šetnju shvatila sam da vidi stvari koje prije nije mogao vidjeti - ispričala je i dodala kako se nada da će ga vid poslužiti. Nitko ne može objasniti zbog čega je Martin naglo progledao. Iako liječnici to nisu potvrdili, smatraju da je doživio moždani udar, te kako mu se vid vratio zbog toga.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message