Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Culej: Pojavi li se negdje neki dokument, onda ću reagirati

Na pitanje koji bi interes bilo koga bio da "kopa po dokumentima", HDZ-ov zastupnik odgovara: " Interes može biti ljudska glupost, bedastoća, slučajnosti tu nema, ili neka druga namjera".

Sabor 14. sjednicu nastavio raspravom o prijedlogu zakona o Obalnoj straži RH
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19 komentara

Saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ) nakon što je u srijedu navečer u policiji preuzeo svoju torbu, a prethodno optužio Živozidaše da su mu je otuđili u Saboru.  Na pitanje je li sve  njoj odgovara:

- Teško je utvrditi među hrpom papira je li sve u njoj.  Ako nešto ne gledate svaki dan, ne provjeravate, teško je utvrditi. Neki papiri su bili razdvojeni, klamerice i tako to  - rekao je Culej iako je jučer tvrdio da znam što ima u torbi i kojim redoslijedom sam slagao.  Nije želio otkriti s kojih dokumenata su skinute klamerice. 

Na pitanje misli li da je netko gledao papire i što je u njima ili ih fotokopirali, uzvratio je: 

Zagreb: Rasprava u proglaÅ¡enju Dana bez mobitela nije izazavala interes u sabornici DRAMA OKO TORBE Živozidaši: Torbu ćemo predati policiji, ne znamo je li Culejeva

- Gledajte, kada sedam dana ne vidite svoju stvar, normalno da se pitate što je netko radio s njom. Meni je logično da nedostaje torba, a netko je ima da pita čija je torba i da je vrati. Posebno ako je ta torba jedva stala u pretinac - kazao je. 

Napomenuo je da je pretinac zastupnice Živog zida iznad njegovog. Na pitanje je li to sad završena priča ili će povući neke poteze, Culej je uzvratio da ne zna i da će o tome malo razmisliti. Policiju, kaže, nije pitao za savjet. 

- Vidjet ćemo, ako se pojavi negdje neki dokument, onda ćemo reagirati.  Ako se ne pojavi nemam što reagirati - kazao je. 

Na pitanje koji bi bio interes bilo koga da "kopa po dokumentima", Culej odgovara:

- Interes može biti ljudska glupost, bedastoća, slučajnosti tu nema, ili neka druga namjera  - rekao je.

Zagreb: Rasprava u proglašenju Dana bez mobitela nije izazavala interes u sabornici 10 KILA DOKUMENATA Stevo Culej je na kraju svoju torbu ipak preuzeo u policiji

Postavilo se pitanje je li bio neoprezan kad je torbu s dokumentima ostavio u sabornici, a HDZ-ovac napominje kako zna da je sve pod video nadzorom. 

- Nema  što biti neoprezan. Ako ne mogu ostaviti svoje dokumente ili mobitel do svog kolege, o čemu onda govorimo tu.To je kao da sad ja uzmem laptop od kolege Kirina,  jer na njemu ne piše njegovo ime i reći: evo ovo mi je netko stavio na moju stranu stola ili u moj pretinac, a dobro znam čije je to ili znam da nije moje - navodi Culej. 

Poručio je i kako na njegovoj torbi ne piše: "Dostaviti Živom zidu" te smatra da su, ako su već našli torbu, istu trebali dostaviti saborskoj straži ili tajniku Sabora.

- Meni je to logično, ne znam kakvu logiku imaju neki drugi. Torba mi je nestala, utvrdio sam gdje je i sad mi je vraćena - zaključio je Culej. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message