Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cura našla drugog kad je otišao u Norvešku. Vratio se i ubio je

SRBIJA: Stefan Golubović (31) ubio je u ponedjeljak Marinu Đuričić (30) u stanu u Beogradu, a onda je pokušao ubiti sebe. Hitna ga je u teškom stanju odvezla u bolnicu

Foto: Privatni album
72 komentara

Stefan Golubović (31) ubio je u ponedjeljak bivšu djevojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež i nakon toga se pokušao ubiti.

Prema pisanju medija u Srbiji, mladić se nije mogao pomiriti s činjenicom da ga je djevojka ostavila i da je pronašla novog partnera.

Kurir piše da su Stefan i Marina prekinuli kada je on otišao u Norvešku te da se čak vratio iz te zemlje kako bi se osvetio Marini. Ispucao joj je dva metka u glavu. 

Marinu je mrtvu u stanu koji je iznajmljivala zajedno sa sestrom našao vlasnik. 

- Sestra je zvala, Marina se nije javljala. Svojim rezervnim ključem sam otvorio vrata i Marinu sam našao s lijeve strane od vrata. A tog mladića sam vjerojatno vratima gurnuo uz zid. Nisam ni znao da je tu. Djevojci je curila krv iz nosa, usta su joj bila plava. Dva puta sam samo osjetio puls... Ali kada sam vidio krv znao sam da je gotova. Poslije su stigli hitna i policija - rekao je za Kurir Stanko Ilić, vlasnik stana. Na mjesto zločina su došli i sestra i otac ubijene djevojke.

Marinin otac je kukao, a u jednom trenutku mu je pozlilo pa su mu morali pomoći liječnici. 

U jako lošem stanju je bila i Marinina sestra.

- Djevojka je bila izvan sebe, sva se tresla, nije mogla doći do zraka. Vidjeli smo da su joj liječnici ubrizgali nešto u venu, vjerojatno lijek za smirenje - rekao je jedan susjed. 

Možda vas zanima i ovo:
Message