Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Curu (16) drogirali pa zadavili, a onda ju satima vozili u autu

Strašan zločin dogodio se 14. svibnja kada su je oko 8 sati ujutro stavili u automobil i, umjesto da ju odvezu u obližnju bolnicu, vozili satima u potrazi za alkoholom i cigaretama

355297613
Foto: Profimedia

Britancima Jasonu Burderu i Adamu Kingu sudi se zbog ubojstva tinejdžerice Megan Bannister (16)  koju su, prema optužbama, drogirali ubacivši joj ecstasy u piće te ju zadavili, a onda ju mrtvu četiri sata vozili u automobilu. Dvojica 28-godišnjaka su je prije ubojstva drogiranu i pijanu fotografirali te objavljivali njezine snimke. 

Strašan zločin dogodio se 14. svibnja kada su je oko 8 sati ujutro stavili u automobil i, umjesto da ju odvezu u obližnju bolnicu, vozili satima u potrazi za alkoholom i cigaretama. Njezino tijelo pronađeno je u automobilu Adama Kinga koji je izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u motocikl ispred sebe istog dana nešto prije podneva. 

Megan se navodno s Burderom našla dva dana ranije, 12. svibnja, nakon što su susret dogovorili putem interneta. Dok su se dopisivali, tvrdio je da ima 21 godinu. Ponovno su se našli kobnog dana, a tada je s njima bio i Adam King. Nabavili su drogu koju su svi troje konzumirali, no obdukcija je pokazala da je količina droge u žrtvinoj krvi deset puta viša od one u krvi mladića. U Bruderovoj kući, u kojoj su uzeli drogu, policija je pronašla Meganin mobitel te zaključila da nije dobrovoljno s mladićima sjela u auto. Našli su i njezin grudnjak.

Nakon sudara kojeg je skrivio King, svjedoci nesreće vidjeli su noge djevojke na stražnjem sjedalu automobila, no mladići su rekli da spava. Svjedocima je to bilo čudno jer je auto netom prije sudjelovao u nesreći, a hitna pomoć koja je stigla mogla je samo utvrditi smrt. 

Suđenje dvojcu počelo je u srijedu pred sudom u Birminghamu i trebalo bi trajati tri tjedna, piše NY Post. 

Možda vas zanima i ovo:
Message