Obavijesti

Promo sadržaj

Čuvarica tajni - poznata vidovnjakinja Nina

Čuvarica tajni - poznata vidovnjakinja Nina
1

Ime mi je Nina. Više sile podarile su mi moć vidovitosti već u ranoj mladosti. Svojoj baki Hani mogu zahvaliti što sam taj dar prihvatila otvorena srca i što me naučila kako da njime pomognem drugima

Tarotom i vidovitošću se uspješno bavim više od 20.g. Moj životni poziv je da vam otkrijem istinu, odgovore i tajne za kojima tragate. Rješavam vas ljubavne boli, pomažem kod neuzvraćene ljubavi, prekida veza, kriza u vezi i braku. Uvijek vam dajem konkretne odgovore za sva životna polja: posao, novac, ljubav.

Dok sam bila dijete, pojavili su se moji prvi predosjećaji o budućim događajima. Tako sam saznala da sam svoj dar naslijedila od svoje bake Hane iz Bosne, seoske proročice. Kako sam rasla, vizije su postajale sve češće i jasnije oko mnogih događaja. U početku je to bio veliki teret za mene, no s vremenom sam shvatila da je moj dar nešto pozitivno i da moram naći način kako da ga podijelim s drugima. Predviđanje komplicirane trudnoće moje susjede Milje, spasilo je život maloj bebi Ani i promijenilo me u potpunosti.

Moja intuicija me potaknula da potražim i naučim više o alternativnim tehnikama kako bih iskoristila svoj dar da pomognem i drugima. Posebno osjećam nadolazeću nesreću i rješavam ljubavne probleme. Tarotom i vidovitošću se uspješno bavim preko 20 godina i pomogla sam velikom broju ljudi. Tarot je za mene nešto poput ogledala duše, uz njega vidim vaše skrivene misli i osjećaje jer tarot karte izvlače na površinu sve informacije i istine koje koristite za donošenje odluka u vezi ljubavi, financija, posla, zdravlja i dr. Zovem ga tarotom istine jer uvijek daje precizne i točne odgovore ako mu pristupimo s vjerom i snagom da prihvatimo savjet koji će nas usmjeriti na pravi put. Pomoću tarot čitanja dajem vam drugačiju perspektivu za sve situacije i probleme s kojima se suočavate.

„Kad biste barem vidjeli ono što ja vidim. Znali bi da postoje odgovori koji će vam pokazati pravi put.“

Više o meni saznajte na www.tarot-istine.com

064 600 700

tel 6,99 /mob 8,41 kn/min

SUNCE u.o. MRZLJAK 56, 10000 ZAGREB | OIB: 53989478776 | Info: 0992501470|+18

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini