Obavijesti

Promo sadržaj

„Da il' Ne“ – Prvi studijski album sjajnog dua Cubies!

„Da il' Ne“ – Prvi studijski album sjajnog dua Cubies!
2

Deset pjesama i nekoliko godina rada kratki je opis prvog studijskog albuma "Da il' Ne" producentskog dua Cubies

JJ i Zima prije nekoliko su godina uredili prostor koji je ubrzo postao njihov privatni studio te je krenula priča s Cubiesima.

"Trebalo je par godina da nastane naš prvi album. Par godina rada, strpljenja, živciranja, kreativnosti, svađe i ljubavi, ali čini nam se da je urodilo plodom. Prije tih par godina, cijeli su nam se životi vrtili na istom mjestu i sa istom zanimacijom. Stara garaža je danas naš studio, a instrumenti su nam u rukama i prije nego smo znali hodati", kažu Cubies.

Album su snimili i napravili sami, ali su uvažili savjete Srđana Sekulovića Skansija koji je napravio miks albuma. Uz njega, miks nekih pjesama i mastering napravio je Luka Tralić Shot. Kako ističu, album je spoj svih žanrova koje su slušali i u njima pronalazili sebe.

"Da il' Ne" službeno su najavili singlom "Bijelo" koji je objavljen prije nekoliko dana, a na albumu prvijencu nalaze se i već poznate pjesme "On je kriv", "Nije isto", "Ti je ne voliš" te "Kada bi svi". Nakon nekoliko nastupa na festivalima poput INmusic festivala, Exita i Pine festa, Cubies najavljuju i solo koncert kojim će publici predstaviti studijski materijal. Koncertna promocija albuma održat će se 26. studenog u zagrebačkom klubu Vinyl, a ulaz na koncert je besplatan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj