Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

'Da, Vrdoljak mi je prijetio dok je bio ministar gospodarstva'

Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane. Kaznena prijava temeljena je na istinitom iskazu i podnesena je mojom odlukom, kaže Perharić

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19 komentara

U vezi s napisima u medijima član uprave NEK-a Hrvoje Perharić potvrđuje da mu je Ivan Vrdoljak, bivši ministar gospodarstva u Vladi SDP-a, godine 2015. u telefonskom pozivu prijetio na način, kako su prenijeli mediji iz pridobivene dokumentacije od Državnog odvjetništva RH. Postupanje nakon izvršene kaznene prijave bilo je u nadležnosti Državnog odvjetništva RH zbog djela protiv osobne slobode i prava čovjeka i građanina.

Prijava je podnesena na istinitom iskazu Hrvoja Perharića u cilju sačuvanja osobnog integriteta. Ni u kom slučaju nije potaknuta od bilo koga od slovenske strane, već je provedena isključivo osobnom odlukom oštećenog Hrvoja Perharića, rečeno je između ostalog na konferenciji za novinare koja je održana u utorak.

VRDOLJAK O OPTUŽNICI: 'Nikad nisam prijetio. Posebice ne obitelji, to je najvrjednije...'

Hrvatski član uprave Nuklearne elektrane Krško Hrvoje Perharić je na početku konferencije za medije naveo da mu nije uobičajeno komuniciranje preko medija te da je njegov današnji istup motiviran istupima Ivana Vrdoljaka u zadnjih nekoliko dana.

TERETE GA ZA PRIJETNJE Vrdoljak o optužnici: 'Prijava se temelji na lažnom iskazu'

- Važno je da ponovim da mi je gospodin Vrdoljak 2015., dok je bio ministar gospodarstva, u telefonskom razgovoru prijetio na način kako su to prenijeli mediji pozivajući se na dokumentaciju DORH-a. Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane. Kaznena prijava temeljena je na istinitom iskazu i podnesena je isključivo mojom osobnom odlukom - naglasio je Perharić. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message