Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Dalić: Ne rasipajte glasove na male stranke i neobične liste

HDZ-ova ministrica financija Martina Dalić pozvala je dan prije izborne šutnje sve građane da u nedjelju daju svoj glas HDZ-u i podrže program njezine stranke

Andreja Thomas
Foto: Andreja Thomas
34 komentara

Martina Dalić, HDZ-ova koordinatorica u 7. Izbornoj jedinici je posljednjeg dana kampanje pozvala sve glasače i simpatizere HDZ-a da iziđu na izbore jer su izbori dan kada odlučuju hrvatski građani, ali i da pri tome ne rasipaju svoje glasove na male stranke. Naglasila je da o rezultatima izbora neće odlučivati mediji, ankete, vlasnici medijskih kuća, Državno odvjetništvo ili bilo tko treći. 

- Odlučujemo mi hrvatske građanke i hrvatski građani i ovom prilikom ih pozivam da iskoriste svoju priliku, svoj sud i priliku kako bi izrekli svoj stav i dali potporu programu HDZ-a i njenim kandidatima. Posebno u 7. izbornoj jedinici treba znati da rasipanje glasova na male stranke i neobične liste, kojih u ovoj izbornoj jedinici ima dosta u biti znači glas za Kukuriku koaliciju i SDP. O tome treba voditi računa prilikom glasovanja. Stoga u nedjelju lista broj 9., lista HDZ-a – kazala je Martina Dalić te dodala: 

- Vidjeli smo jedan primjer rezultata, izglasavanje hrvatskog pristupnog ugovora u europskom parlamentu. Nikada se više u Europi, odluke koje se tiču Hrvatske, koje se tiču Europe neće donositi bez Hrvatske – kazala je Martina Dalić. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message