Obavijesti

News

Komentari 11

Dame su baš zablistale! Jedino je Palfi izgledala malo pokislo

Dame su baš zablistale! Jedino je Palfi izgledala malo pokislo
1

Inteligentne, britke, beskompromisne i s puno stila, Dalija Orešković, Marija Selak Raspudić i ostale dame podsjetile su nas i u izbornoj noći kakva je šteta što ih u Hrvatskom saboru ne sjedi barem 50 posto

VIDEO

Od Katarine Peović iz Radničke fronte do Dalije Orešković, predsjednice Stranke s imenom i prezimenom i Marije Selak Raspudić, koja je sa suprugom Ninom preporodila Most...

Dame su u izbornoj noći uistinu zablistale. Inteligentne, britke, beskompromisne i s puno stila, podsjetile su nas i u izbornoj noći kakva je šteta što ih u Hrvatskom saboru ne sjedi barem 50 posto.

Zagreb: Atmosfera u stožeru koalicija Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus

Prve izlazne ankete donijele su euforiju u lijevo-zelenu koaliciju "Možemo!" pa Katarina Peović nije skidala osmijeh s lica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Oduševljenje u stožeru koalicije Možemo! nakon objave izlaznih anketa

Kako i ne bi, ankete su u tim trenucima davale čak 8-9 mandata za "Možemo!" što bi bila apsolutna senzacija jer do prije nekoliko tjedana njihova opcija nije uopće prelazila izborni prag niti u jednoj jedinici. Kad su stigli prvi službeni rezultati "Možemo!" je pao na 4 mandata, no ima još dosta glasova za prebrojati, a i ovih četiri je - budimo realni - senzacionalan rezultat za Tomislava Tomaševića i platformu utemeljenu na borbi protiv Milana Bandića. Pobijedili su, barem što se Sabora tiče, najmanje 4-0. Bandić nema više niti jednoga "žetončića". 

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru Mosta

U taboru Mosta imali su isprva po izlaznim anketama velikih devet mandata i slavlje je moglo početi. Nije ga pokvario ni prvi službeni rezultat najprije sa četiri pa šest mandata. Među budućim sabornicima je, dakako, i Marija Selak Raspudić, koja je u zagrljaju supruga zasjala u šarenoj haljini. Čestitali su još i šefovi stranke Božo Petrov i Nikola Grmoja. Nema nikakve sumnje da je mlada dama jedna od najzaslužnijih za veliki "comeback" Mosta.  

Čak se i u Restartovu stožeru, u moru gubitničkih lica, izdvajalo ono Sabine Glasovac. Jedina je nekako baš pokisla prve rezultate dočekala Vladimira Palfi. Rezultat njene opcije ovaj put je katastrofalan. Nije prešla izborni prag. NIje pomogla ni pomirba njezina supruga i Ivana Pernara

Iza Živog zida je možda najteža godina, ocijenila je u nedjelju Vladimira Palfi iz Živog zida nakon objavljivanja izborne ankete, po kojoj Živi zid nije ušao u Hrvatski sabor.

- Iako svjesni te činjenice, ušli smo u kampanju pomireni sa situacijom koja nas čeka. Bili smo psihički spremni na sve' - rekla je Palfi koja je dodala da je stranci naštetio razlaz nakon europskih izbora.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)
TRAŽILI NOVAC

VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)

BiH - Policija je u četvrtak uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku tvrdili da znaju gdje je djevojčica Danka (2), koja je ovog tjedna nestala kod Bora u Srbiji. Uhićeni su na području Hadžića. Naime, trojica muškaraca su tražili 50.000 KM za informacije o nestaloj Danki. Uhićenje je zatražio beogradski Interpol, a odjel za Cyber kriminal locirao je muškarce s pomoću njihove IP adrese. U kuću u kojoj su se nalazili upala je specijalna policija.