Obavijesti

News

Komentari 344

Thompson proslavu Oluje ove godine seli iz Čavoglava u Knin

Thompson proslavu Oluje ove godine seli iz Čavoglava u Knin
1

Na internetskim stranicama sv. Ilije iz Kljaka u ime Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama fra Ilija Mikulić napisao je da se proslava seli u Knin

VIDEO

Na internetskim stranicama sv. Ilije iz Kljaka u ime Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama fra Ilija Mikulić napisao je u ponedjeljak da se proslava seli u Knin.

- Poštovani prijatelji! Zahvalni Bogu na daru slobode, braniteljima na  žrtvi u ostvarenju tisućljetnog sna neovisne države Hrvatske, a prigodom dvadesete obljetnice proslave veličanstvene pobjedničke vojno - redarstvene akcije "Oluja" te duboko promišljajući izazove vremena, Odbor za proslavu Dana Pobjede - Čavoglave poziva sve prijatelje, posjetitelje, ljude dobre volje da se ove godine povodom velike obljetnice okupimo u zajedništvu i radosti u kraljevskom gradu Kninu.

Svojim dolaskom budimo svjedoci zahvalnosti i snage u očuvanju spomena na dane ponosa i slave - napisao je fra Ilija Mikulić.

Poveznica na vijest je stavljena i na službene internetske stranice najpoznatijeg Čavoglavčanina, pjevača Marka Perkovića Thompsona. Na njegovim službenim Facebook stranicama također je vijest prenesena.

Administrator je dao i pojašnjenje: 'Poznata je činjenica da Thompson zastupa da se Dan pobjede slavi u svakom mjestu pa tako i u Čavoglavama. Za ovu 20. obljetnicu sama proslava, kako je odbor odlučio, biti će u Kninu, gdje će nam naravno pjevati i Marko'.

Nastup Thompsona potvrdila i Josipa Rimac

Da će Marko Perković Thompson 5. kolovoza slaviti pjevajući na koncertu u Kninu, a ne kao posljednjih 14 godina na paralelnoj proslavi u svojim rodnim Čavoglavama, potvrdila nam je i gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

- Ta objava samo je potvrda razgovora i dogovora koje smo vodili do sada. Sutra ujutro formirat će se odbor za proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja u Kninu i vrlo skoro će se znati sve pojedinosti, pa tako i one koje vas sada zanimaju oko koncerta - rekla nam je Josipa Rimac, potvrdivši da će u radu kninskog odbora sudjelovati i ljudi iz Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama, poput fra Ilije Mikulića i drugih.

- Radimo već dugo, a posebno posljednjih godinu dana kako bismo dostojno proslavili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan Hrvatskih branitelja u Kninu, jer radi se o velikom jubileju velikog događaja. Zahvalnost ćemo obilježiti otvaranjem velebne Crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta, pobjedu otvaranjem spomenika dr. Franji Tuđmanu, braniteljima ćemo posvetiti Muzej Oluje na kninskoj tvrđavi, a na kraju ćemo ovim velikom koncertom pokazati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda - rekla nam je Josipa Rimac.

Ona je i prijašnjih godina pokušavala s Markom Perkovićem Thompsonom dogovoriti da se objedine kninska i čavoglavska proslava Oluje, odnosno da on ne organizira paralelnu, ali do sada je uspjela postići samo to da on kavu u Kninu stavi u protokol svoje proslave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 344
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa