Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Danas imamo sve manje strpljenja, posebno kod doktora

Problemi s listama čekanja i uputnicama ne postoje za one koji imaju ugovorenu policu Croatia dodatnog zdravstvenog osiguranja

Foto: iStockPhoto.com

Strpljenje je vrlo korisna vrlina, ali bolest nije vrijeme kada smo je spremni trenirati. Kada smo bolesni, kada nam trebaju njega i pomoć, ispunjeni smo strepnjom i trpimo bol, posljednja je stvar koju želimo čuti da moramo - čekati. 

No, čekanje i papirologija dio su procesa liječenja. Zamislimo, na primjer, da ste, baveći se sportom, ozlijedili rame. Nakon inicijalnog pregleda na traumatologiji dobili ste liječničku uputu da vam je za oporavak potrebna fizikalna terapija. 

U tom slučaju najprije morate s nalazom s traumatologije otići svojem liječniku opće prakse, koji vam na temelju njega izdaje novi papir, uputnicu za daljnje liječenje. Nakon što ste već dvaput proveli neko vrijeme u liječničkim čekaonicama i prikupili par potrebnih papira, čekanje na prvi specijalistički pregled tek vam slijedi. 

No, problemi s listama čekanja i uputnicama ne postoje za one koji imaju ugovorenu policu Croatia dodatnog zdravstvenog osiguranja. 

Za razliku od dopunskog osiguranja, koje pokriva troškove participacije u javnim zdravstvenim ustanovama, s dodatnim osiguranjem možete birati privatnu zdravstvenu ustanovu u kojoj se želite liječiti bez ikakvog čekanja i uputnica. Jednostavno telefonski ugovorite termin i to je sve. 

Croatia osiguranje nudi šest paketa dodatnog osiguranja, koji se razlikuju cijenom i opsegom zdravstvenih usluga kako bi odgovorili na potrebe svakog korisnika. Svaki od programa dodatnog zdravstvenog osiguranja u Croatiji uključuje i najmanje jedan preventivni sistematski pregled godišnje, koji se, kao i sve ostale usluge uključene u odabranu policu, može bez čekanja obaviti u Croatia Poliklinici i drugim partnerskim ustanovama. 

Osiguranici Croatia osiguranja koji instaliraju mobilnu aplikaciju Moja Croatia, osim što ne moraju tražiti uputnice, sa sobom k liječniku ne moraju nositi ni karticu osiguranja jer je uvijek imaju u svojem telefonu, u digitalnom obliku. Osim toga, tako uvijek imaju uvid u sve svoje police, mogu pratiti rok njihova isteka i eventualna dugovanja te lakše prijavljuju štetu. 

Dodatno zdravstveno osiguranje možete ugovoriti u webshopu uz 5% popusta.

 

Tema: Promo sadržaj

Message