Obavijesti

News

Komentari 18

Danas još južina, a sutra kiša prelazi u susnježicu i snijeg...

Danas još južina, a sutra kiša prelazi u susnježicu i snijeg...
1

Na Jadranu i u gorju u srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno uz povremenu kišu, moguće i grmljavinu. U najvišem gorju moguća je susnježica i snijeg, uglavnom prema kraju dana

VIDEO

Vjetrovito i iznadprosječno toplo, najviša dnevna temperatura uglavnom od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva, u gorju malo niža, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za srijedu. U središnjim i istočnim predjelima djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te uglavnom bez oborina.

Na Jadranu i u gorju umjereno do pretežno oblačno uz povremenu kišu, moguće i grmljavinu. Uglavnom na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru kiša može biti obilna. U najvišem gorju moguća je susnježica i snijeg, uglavnom prema kraju dana. Puhat će umjeren i jak jugozapadni, potom južni i jugoistočni vjetar, a na Jadranu jako i olujno jugo.

U četvrtak se, pak, očekuje pretežno oblačno s povremenim oborinama i hladnije. Na kopnu će kiša postupno prelaziti u susnježicu i snijeg, naprije u gorju, potom i u nekim nizinama. Na Jadranu su mogući pljuskovi s grmljavinom i obilnija oborina, a u unutrašnjosti Istre i Dalmacije i susnježice ili snijeg nošen vjetrom.

Na Jadranu će jako jugo i južni vjetar okretati na sjeverozapadni i buru, naprije na sjevernom dijelu, dok će u unutrašnjosti umjeren do jak jugoistočni i južni okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni. Temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu od 9 do 14, prema noći osjetno hladnije.

Mokre ceste u dijelu zemlje, mjestimice magla

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri , Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Dalmaciji, mjestimice magla, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od vijadukta Bukovo do tunela Tuhobić, stoji u izvješću od 8 sati.

U prekidu su katamaranske linije Korčula-Hvar-Split i Mali Lošinj-Rijeka. Trajekti i ostali katamarani plove redovito. U subotu, 30. prosinca trajekt Tin Ujević će isploviti iz luke Stari Grad u 18,30 umjesto u 17,30 sati.

Na većini graničnih prijelaza nema dužih čekanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...